Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Emile Heskey : « Ένας υγιής Sturridge, πρέπει να είναι βασικός »

Emile Heskey : « Ένας υγιής Sturridge, πρέπει να είναι βασικός »

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Liverpool, Emile Heskey (150 συμμετοχές και 39 γκολ, σε 4 σεζόν), μίλησε για την αξία του Daniel Sturridge. Ο Heskey, πιστεύει πως αν ο Sturridge δεν έχει τραυματισμούς μέσα στην χρονιά, θα μπορέσει να ξαναβρεί την φόρμα του και να αποδείξει γιατί στις καλές του μέρες, ήταν ένας από τους πιο επικίνδυνους επιθετικούς στην Premier League.

« Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης με τρομερές ικανότητες.Όχι μόνο για την Liverpool, αλλά και για την Εθνική ομάδα.Χρειάζεται να αρχίσει να παίζει περισσότερο, έτσι ώστε να δούμε τον καλύτερο του εαυτό.Όταν κάθεσαι στον πάγκο, και μπαίνεις ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, σε ρίχνει λίγο ψυχολογικά, γι’αυτό πιστεύω ότι ο Daniel πρέπει να παίζει πιο τακτικά. »

 

Ο Daniel Sturridge, πέρασε μία δύσκολη χρονιά με τραυματισμούς, κάτι που τον κράτησε μακριά από το καλό του πρόσωπο ( 3 γκολ σε 20 εμφανίσεις ). Στα 2 τελευταία παιχνίδια κόντρα σε West Ham και Middlesbrough, έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και άφησε ικανοποιημένο τον Jurgen Klopp. Αυτός είναι ένας από τους λόγους, που ο Γερμανός προπονητής δείχνει την πίστη του στον Sturridge και δεν κινείται για άλλον επιθετικό.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com