Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Milner: «Τοπ παίκτης ο Salah»

Milner: «Τοπ παίκτης ο Salah»

Μπορεί να μην έχει αγωνιστεί δίπλα στον Mohamed Salah ακόμα ο James Milner, όμως σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει ο Αιγύπτιος στις προπονήσεις αλλά και στο πρώτο ημίχρονο το οποίο αγωνίστηκε, στο οποίο μάλιστα σκόραρε, αποτελεί έναν σημαντικό παίκτη, τον οποίο μάλιστα ο Millie θεωρεί τοπ επιπέδου.

«Ήταν πολύ καλός» είπε ο Milner στο liverpoolfc.com. «Είναι ένας τοπ παίκτης, το έδειξε αυτό στον λίγο καιρό που είναι εδώ. Είναι μία εξαιρετική προσθήκη στην ομάδα και ήταν καλό και γι’αυτόν που σκόραρε επίσης.»

Ο Salah έπαιξε δίπλα στον Roberto Firmino και τον Philippe Coutinho, φτιάχνοντας μία αρκετά κινητική τριάδα στο πρώτο μέρος, η οποία μάλιστα συνεργάστηκε και για το γκολ του Αιγυπτίου, κάτι που αναγνώρισε ο Milner.

«Είναι όλοι τοπ παίκτες και είναι ευκολότερα όλα όταν είσαι τόσο καλός όσο αυτοί. Είναι δραστήριοι με φαντασία, κινητικότητα και καλά αγγίγματα και όλοι μπορούν να δουν μία πάσα και είναι επίσης και ομαδικοί παίκτες, επομένως το χρειάζεσαι όλο αυτό και είναι ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού μας, αυτή η ομαδική συνεργασία. Με ή χωρίς την μπάλα, αυτοί οι τρεις παίκτες μπορούν να το καταφέρουν» κατέληξε ο Milner.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com