Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν ξέρω ποιους θα πάρω στο Χονγκ Κονγκ»

Klopp: «Δεν ξέρω ποιους θα πάρω στο Χονγκ Κονγκ»

Στην παραδοχή πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα για την αποστολή της ομάδας για το Premier League Asia Trophy προχώρησε μετά το τέλος του αγώνα με την Wigan Athletic ο Jurgen Klopp. Ο Γερμανός τεχνικός είπε πως θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή, πριν αναχωρήσει η ομάδα για το Χονγκ Κονγκ αύριο, ώστε να αντιμετωπίσει την Crystal Palace στις 19 και μία εκ των Leicester City και West Brom στις 22.

«Η Premier League διοργανώνει ένα ωραίο τουρνουά, όπου μπορούμε να δηλώσουμε μόνο 25 παίκτες, οπότε αν πάρουμε τρεις τερματοφύλακες, μένουν 22. Αυτή είναι μια δύσκολη απόφαση. Κανονικά, θα έπρεπε να έχουμε δώσει την λίστα μέχρι τις 8 Ιουλίου, όμως δεν μπορούσα, καθώς δεν ήξερα ποιος θα ήταν τραυματίας όταν θα ταξιδεύαμε, όμως απόψε (σ.σ. Εννοεί χθες το βράδυ) θα πάρουμε την απόφαση. Ίσως χρειαστεί να είναι λίγο διαφορετική η αποστολή» 

» Απόψε είχα 21 παίκτες, όμως ο Clyne είχε ένα πρόβλημα και ο Moreno θα επιστρέψει. Πρέπει να πάρουμε αρκετούς παίκτες για να ανταπεξέλθουμε σε δύο ματς κάτω από δύσκολες συνθήκες, αυτό είναι το πλάνο. Σε λίγο θα γνωρίζω» κατέληξε στις δηλώσεις του ο Klopp.

Πάντως, ο Sadio Mane σίγουρα δεν θα ακολουθήσει την ομάδα, ενώ ο Lucas πιθανότατα έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με τους Reds χθες, καθώς αναμένεται να μεταβεί στην Ρώμη για να συζητήσει με την Lazio και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις προτού υπογράψει.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com