Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ετοιμάζει μεταγραφική “βόμβα” ο Klopp ;

Ετοιμάζει μεταγραφική “βόμβα” ο Klopp ;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Liverpool Echo, η Liverpool μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα έχει ολοκληρώσει μία μεταγραφή που θα προκαλέσει έκπληξη στον ποδοσφαιρικό κόσμο, αλλά και ενθουσιασμό στους οπαδούς της.

Το καλοκαίρι στο Anfield μέχρι στιγμής είναι ήσυχο, καθώς έχουν γίνει μόλις δύο μεταγραφές, αυτή του Mohamed Salah από τη Roma και του Dominic Solanke από την Chelsea. Ήδη επικρατεί ανησυχία ανάμεσα στους οπαδούς για την μη πραγματοποίηση μεταγραφών αλλά και στο πάγωμα των διαπραγματεύσεων με παίχτες που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Klopp, όπως ο Virgil Van Dijk.

Για να επιστρέψουμε όμως στο θέμα, ο παίχτης που αναφέρεται στο δημοσίευμα της Echo είναι ο ταλαντούχος Marco Asensio της Real Madrid. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η Liverpool έχει ήδη ρωτήσει τους Μαδριλένους για τη διαθεσιμοτητα του Ισπανού, όμως η υπόθεση δεν είναι απλή.

Η Ισπανική Diario Gol αναφέρει πως εκτός από τους “Reds”, ενδιαφέρονται για τον Ισπανό και η Arsenal αλλά και η Juventus.

Επίσης, άλλα δημοσιεύματα λένε πως ο Asensio δε θέλει να φύγει από τη Real, αλλά επίσης θέλει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές. Κάτι που αν δε του δωθεί, μπορεί να τον οδηγήσει σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com