Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Van Dijk θέλει μόνο Liverpool!

Ο Van Dijk θέλει μόνο Liverpool!

Ανακαίνιση από το πουθενά φαίνεται να έχουμε στο θέμα του Virgil Van Dijk! Σύμφωνα με το – ανυπόγραφο πάντως – άρθρο της Daily Mirror, ο Ολλανδός αμυντικός των Saints ξεκαθάρισε στην ομάδα του ότι ο μοναδικός προορισμός στον οποίο επιθυμεί να αγωνιστεί είναι η Liverpool, καθώς θέλησή του είναι να συμμετάσχει και στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, αυτήν του Champions League.

O 26χρονος μάλιστα (έκλεισε τα 26 σήμερα, Σάββατο), σύμφωνα με το ίδιο άρθρο θέλει να προχωρήσει τις διαδικασίες για να γίνει μία τέτοια κίνηση πραγματικότητα, παρά το θέμα που προέκυψε μεταξύ των δύο ομάδων νωρίτερα το καλοκαίρι, το οποίο ανάγκασε τη Liverpool σε επίσημη απολογία για να γλιτώσει την «καμπάνα» από την FA.

H Southampton προφανώς και δεν θέλει να χάσει τον Oλλανδό, όμως ο Pellegrino δεν επιθυμεί κιόλας να έχει στη διάθεσή του και έναν παίκτη με μηδενική όρεξη να βοηθήσει την ομάδα. Η κατάσταση μάλιστα αυτή προβληματίζει αρκετά τους Saints, μίας και οι άλλες δύο ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον Van Dijk, Chelsea και Manchester United, φαίνεται πως έχουν κλείσει με τους Rudiger (κατά πάσα πιθανότητα) και Lidelof το μέτωπο της άμυνας, κάτι που κάνει την όλη υπόθεση «αποκλειστικότητα» της Liverpool.

Όσο κι αν ισχυρίζονται στην Southampton ότι δεν πουλάνε, ο Pellegrino περιμένει την οικονομική ενίσχυση για να ενδυναμώσει το ρόστερ της ομάδας του κι άλλο, όμως με μία δεδομένη υψηλή πρόταση στα σκαριά από τους Reds και ένα παίκτη με το μυαλό εκτός του St. Mary’s, πόσο θα μπορουν οι Saints να μην σκέφτονται το ενδεχόμενο πώλησης; Ακόμα κι αν δεν μιλάμε για το πιο έγκυρο μέσο στον κόσμο, την Daily Mirror, η όλη υπόθεση Van Dijk μας βγάζει την αίσθηση πως ο παίκτης θα πιέσει αργά ή γρήγορα για την αναζωπύρωση των διαπραγματεύσεων,  έτσι ώστε ο πολυπόθητος μεταγραφικός στόχος του Klopp να καταφέρει να αλλάξει λιμάνι.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com