Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Περιπλέκει η μεταγραφή του Lukaku τις κινήσεις της Liverpool ;

Περιπλέκει η μεταγραφή του Lukaku τις κινήσεις της Liverpool ;

Σε μία εποχή όπου τα ποσά που δαπανούν οι ομάδες για μεταγραφές ποδοσφαιριστών έχουν ξεφύγει από τα πλαίσια της λογικής, η Manchester United μόλις ένα χρόνο πλήρωσε την Juventus €110 εκ. για τον Paul Pogba, φαίνεται να έδωσε ένα ποσό κοντά στα €102 εκ. ευρώ στην Everton για τον Romelu Lukaku. Πώς όμως αυτή η μετακίνηση μπορεί να κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα για τον Jürgen Klopp και τη Liverpool ;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Liverpool Echo, η Man United δυναμώνει πάρα πολύ με αυτήν την προσθήκη της και αφήνει πίσω τους συναγωνιστές της όσον αφορά τα μεταγραφικά. Ακόμη και στην Premier League, όπου τα λεφτά που εισπράττουν οι ομάδες από τα τηλεοπτικά δικαιώματα είναι πάρα πολλά, η “Red Devils” βρίσκονται ένα σκαλί πάνω από όλους και μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να πληρώσουν παραπάνω χρήματα για έναν ποδοσφαιριστή. Όπως έγινε και στην περίπτωση του Lukaku, που με την πρότασή της η ομάδα του Mourinho έβγαλε εκτός συναγωνισμού την Chelsea.

Πάντα σύμφωνα με το άρθρο της Echo, για να μπορέσει η Liverpool να παραμείνει ανταγωνιστική πρέπει να ξοδέψει και αυτή υπερβολικά ποσά για ποδοσφαιριστές που ίσως δεν έχουν δείξει ακόμα την αξία τους σε μεγάλους συλλόγους. Για παράδειγμα, η Arsenal ξόδεψε κοντά στα €60 εκ. για τον Alexandre Lacazette της Γαλλικής Lyon ενώ η Man City περίπου €40 εκ. για τον Ederson, έναν τερματοφύλακα που δε μετρά ούτε μία συμμετοχή με την εθνική Βραζιλίας.

Ναι μεν το ρεκόρ μεταγραφής των “Reds” καταρρίφθηκε με την απόκτηση του Mohamed Salah από τη Roma, όμως μην σας φανεί παράξενο αν το ρεκόρ σπάσει τουλάχιστον μία ακόμη φορά μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Jürgen Klopp σύμφωνα με τις υπάρχουσες πηγές φαίνεται να είναι έτοιμος να δώσει πάνω από €80 εκ. για το Naby Keita της Red Bull Leipzig, αν και οι Γερμανοί δηλώνουν ότι δε θέλουν να πουλήσουν τον ταλαντούχο μέσο. Ναι μεν οι ικανότητες του Keita είναι γνωστές σε όλους μας, όμως είναι ένα νέο παιδί που δεν έχει νιώσει την πίεση να αγωνίζεται σε μία μεγάλη ομάδα. Κάτι που καθιστά τις μεταγραφές παιχτών στις μέρες μας πιο επικίνδυνες λόγω των μεγάλων ποσών που ξοδεύονται και οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες για κάθε ποδοσφαιριστή, κάτι που μπορεί να προκαλέσει άγχος και το άγχος να οδηγήσει σε φιάσκο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com