Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκίνησαν και τα σενάρια για Koulibaly

Ξεκίνησαν και τα σενάρια για Koulibaly

Mετά την αποστροφή της Liverpool από την υπόθεση Van Dijk, ένα όνομα που είχε ακουστεί έντονα ήταν εκείνο του Kalidou Koulibaly της Napoli. Ένα όνομα από τα πολλά επίσης που γράφτηκε σήμερα σε δημοσίευμα της Daily Mirror που σας παραθέσαμε νωρίτερα.

Σύμφωνα με το Sport Review που αναμεταδίδει φήμες που παρουσιάζονται και στην Express, η Napoli απέρριψε πρόταση 36.000.000 λιρών από τη Liverpool για τον παίκτη. Ο Koulibaly αποτελεί βράχο στο κέντρο άμυνας των Ναπολιτάνων και ενδεικτικό είναι πως ήταν 38 παιχνίδια βασικός στην περυσινή Serie A.

Βέβαια, να θυμίσουμε πως πέρυσι όταν η Chelsea προσπάθησε να τον αποκτήσει, πριν πάρει τον David Luiz, είχε στραφεί στη λύση του Koulibaly αλλά η Napoli είχε αξιώσει κοτνά στα 60.000.000 λίρες. Ποσό το οποίο δύσκολα θα έχει πέσει κατά πολύ τώρα. Μην ξεχνάτε πως ο ισχυρός άνδρας της ιταλικής ομάδας Aurelio De Laurentis δεν είναι και ο ιδανικότερος διαπραγματευτής αν θέλεις να αγοράσεις παίκτη από την ομάδα του.

Κρατάμε ισχυρή επιφύλαξη για το κατά πόσο έγινε πράγματι πρόταση στους Partenopei ωστόσο ο Koulibaly είναι ένα όνομα που ενδέχεται να μας απασχολήσει έντονα καθώς πληροί το πρότυπο ενός commanding defender που έχει ζητήσει ο Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com