Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανακοίνωσε το τεχνικό του επιτελείο και ανυπομονεί ο Gerrard!

Ανακοίνωσε το τεχνικό του επιτελείο και ανυπομονεί ο Gerrard!

Ήγγικεν η ώρα για τον Steven Gerrard. Ο θρύλος της Liverpool σε λίγες μέρες ξεκινά επίσημα την προπονητική του καριέρα και ανακοίνωσε το προπονητικό τιμ που θα τον συντροφεύσει σε αυτή τη νέα δοκιμασία.

Το τεχνικό του τιμ αποτελείται από Τομ Culshaw, νυν προπονητή της U15 που θα είναι πρώτος βοηθός του, τον Neil Edwards, νυν προπονητή τερματοφυλάκων της U18 και πρώην τερματοφύλακα των Leeds, Stockport, Bury και Rochdale, τον Scott Mason αναλυτή εμφανίσεων σε ρόλο που έχει από το 2012 για την U15 και U16 και τον Jordan Milsom  προπονητή αποθεραπείας που θα έρθει στο Kirkby από το Melwood και το αντίθετο δρομολόγιο θα κάνει ο Conall Murtagh.

Ο ίδιος ο Gerrard φάνηκε ανυπόμονος να ξεκινήσει : « Στις 3 Ιουλίου θα περάσουν τα τεστ και θα μπούμε στο τερέν στις 4 ή 5 Ιουλίου δεν γίνεται αμέσως. Είμαι πολύ, πολύ ενθουσιασμένος και θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Κάναμε ένα πλάνο στο τέλος του προηγούμενου μήνα ώστε όλοι να έχουν ένα πρόγραμμα. Είμαι τυχερός διότι έχω ένα πολύ καλό επιτελείο και περιμένω πως και πως να αρχίσω» δήλωσε ο Gerrard και εμείς του ευχόμαστε τα καλύτερα!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com