Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Οι κατά Gerrard μεταγραφές!

Οι κατά Gerrard μεταγραφές!

Μπορεί ο Steven Gerrard ετοιμάζεται να αναλάβει το νέο του ρόλο ως προπονητής στην Under 18, την επόμενη σαιζόν, δεν χάνει όμως ποτέ το ενδιαφέρον του για τα τεκταινόμενα της πρώτης ομάδας!

Είναι δε σίγουρος ότι ο Jurgen Klopp θα καταφέρει να βρει τη λύση σε 2-3 θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα.

«Έχουμε ένα καταπληκτικό προπονητή ο οποίος θα δελεάσει κάποια μεγάλα ονόματα , να έρθουν στην ομάδα, για να συμπληρωθεί το παζλ.» λέει ο πρώην αρχηγός των Κόκκινων.

«Νομίζω ότι η Liverpool βρίσκεται πολύ, πολύ κοντά με τους υπόλοιπους της κορυφής κι αν κοιτάξετε τα στατιστικά θα διαπιστώσετε ότι είναι καλύτερη ομάδα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.» συμπλήρωσε.

«Παρ’ όλα αυτά η ενίσχυση είναι απαραίτητη και χρειάζεται σταθερή απόδοση απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και είναι δύσκολο να διασπάσεις την άμυνα τους.

«Ελπίζω να πάρουμε τους 2-3 παίκτες που μας λείπουν και είμαι αισιόδοξος ότι η Liverpool θα προχωρήσει μπροστά και θα συναντήσει την επιτυχία στην επόμενη στροφή.» δήλωσε.

Ερωτώμενος από το BT Sport για το ποιες θεωρεί ότι είναι εκείνες οι θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα του, είπε: » Νομίζω ότι χρειαζόμαστε κάποιον στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο James(Milner) έκανε φανταστική δουλειά εκεί πέρυσι αλλά θα ήταν υπέροχο να είχαμε κάποια εναλλακτική επιλογή στη θέση αυτή.

«Ίσως και έναν επιθετικό που θα μας δώσει περισσότερη δύναμη μπροστά για να μπορέσουμε να ξεκλειδώσουμε εκείνες τις άμυνες που παίζουν έχοντας κοντά τις γραμμές τους και είναι συμπαγείς.

«Γενικά δεν πιστεύω ότι χρειαζόμαστε πολύ «ανοικοδόμηση» και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες που έχουμε.Συνεπώς για να συμπληρωθεί το παζλ μόνο δύο-τρείς παίκτες θα έπρεπε να πάρουμε.» ολοκλήρωσε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com