Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Η επιστροφή στο Champions League είναι το ελάχιστο!

Η επιστροφή στο Champions League είναι το ελάχιστο!

Τερματίζοντας στην 4η θέση της Premier League η Liverpool κέρδισε μια θέση στα προκριματικά του Champions League και ο Jamie Carragher πιστεύει ότι η θέση αυτή είναι το ελάχιστο προαπαιτούμενο για τη Liverpool της νέας σαιζόν!
«Είναι φυσικά τεράστια υπόθεση γιατί σου δίνει έξτρα έσοδα και επιπλέον μπορείς να δελεάσεις και να φέρεις παίκτες στην ομάδα με την προοπτική να παίξουν στην Ευρώπη.
«Τα προκριματικά είναι βέβαια στο πίσω μέρος του μυαλού σου, αλλά περιμένεις να περάσουν στους ομίλους ανεξαρτήτως του αντιπάλου με τον οποίο θα έρθουν αντιμέτωποι στη φάση αυτή.» δήλωσε ο Carragher.
«Έλειψε στη Liverpool ο θεσμός αυτός τα τελευταία χρόνια και δεν πρέπει να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο. Πρέπει να παίζουμε ανελλιπώς στο Champions League.
«Είναι το ελάχιστο προαπαιτούμενο για την ομάδα, όπως όταν παίζαμε εμείς.
«Φυσικά και είναι πιο δύσκολο πλέον να εξασφαλίσεις θέση στην τετράδα, και υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός, απ’ όταν έπαιζα εγώ, αλλά δεν μπορεί να είναι πάλι απλά μια χρονιά στην οποία προκριθήκαμε και μετά εξαφανιστήκαμε πάλι.» είπε.
Με δεδομένο ότι στα προκριματικά η Liverpool θα πρέπει να αντιμετωπίσει μία εκ τωνHoffenheim, CSKA Moscow, Sporting CP, Nice OGC, ο πρώην αμυντικός των Κόκκινων δήλωσε στην LFCTV , «ότι είναι σκληρά παιχνίδια αλλά ξέρουμε τι διακυβεύεται»
«Είναι το ίδιο και για τον αντίπαλο, ίσως οι μεταξύ μας αγώνες να θεωρηθούν πιο δύσκολοι γι’ αυτούς.
«Εξάλλου πόσες από τις ομάδες αυτές έπαιζαν συχνά στο Champions League ,στην ιστορία τους?
«Θα είναι τεράστια υπόθεση για όποιον παίξει εναντίον μας και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο και γι’ αυτούς.
«Πάντως μπορεί να χτίσαμε την ομάδα την περασμένη σαιζόν, να καταφέραμε να μπούμε στην τετράδα και στο τέλος της σαιζόν να λέμε ότι η αποστολή επετεύχθη.
«Αλλά δεν είναι έτσι. Χρειάζεται να δώσουμε άλλο ένα δύσκολο αγώνα, χωρίς να έχει σημασία ποιος θα βρεθεί αντίπαλος μας.» ολοκλήρωσε ο Carragher.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com