Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν θα μείνω ικανοποιημένος μέχρι να γίνω αρχηγός στη Liverpool»!

«Δεν θα μείνω ικανοποιημένος μέχρι να γίνω αρχηγός στη Liverpool»!

Αυτά δήλωσε ο Trent Alexander- Arnold, και να 5 πραγματάκια που πρέπει να γνωρίζετε γι’ αυτόν, διότι μπορεί να το καταφέρει!

1.Τον ήθελε και η Everton!

Αν και στην ιστορία αυτή υπάρχουν δύο απόψεις.Η Liverpool από καθαρή τύχη «έπεσε» πάνω στον παίκτη. «Η Ακαδημία είχε στείλει προσκλήσεις για το καλοκαίρι στο σχολείο μου, αλλά ήταν λίγες σε σχέση με τα παιδιά που ήθελαν να πάνε. Έγινε λοιπόν κλήρωση και ευτυχώς το δικό μου όνομα βγήκε σ’ αυτήν.» δήλωσε ο παίκτης.

Παρ’ όλα αυτά όταν ήταν πια στη Liverpool, και κατάλαβαν τις προοπτικές του, έπρεπε να παλέψουν με την Everton για την υπογραφή του, μεταξύ άλλων ομάδων.

«Είχε την επιλογή μεταξύ Liverpool και Everton, και κυριολεκτικά τον αρπάξαμε. Δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσουμε. Ήταν πολύ καλός.» δήλωσε ο πρώην προπονητής στην Ακαδημία, Karl Robinson.

2. O Steven Gerrard τον ανέφερε στην αυτοβιογραφία του.

Σίγουρα αποτελεί επιτυχία να παίζεις στην ομάδα των Under 16 και να αναφέρει το όνομα σου ο θρυλικός αρχηγός των Κόκκινων.

Στην αυτοβιογραφία του που κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια ο Gerrard αναφέρει :»Ο Trent Alexander έχει μια φοβερή ευκαιρία να τα καταφέρει και να γίνει σπουδαίος. Έχει μεγάλα πόδια, αλλά έχει καλό τύπο σώματος καθώς επίσης και όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται.Μόλις έγινε 16 χρονών και δεν είναι αρκετά δυνατός, αλλά θα γίνει κι αυτό με τον καιρό.»

«Έχει σωστή συμπεριφορά και έρχεται από το West Derby κοντά στο Melwood. Οπότε ο Trent είναι scouser και όπως εγώ προσπαθούσα μικρός να μοιάσω στους John Barnes και Steve McMahon, έτσι κι αυτός μεγάλωσε κοιτώντας εμένα και προσπαθούσε να μου μοιάσει όταν έπαιζε στα πάρκα του Merseyside. Μπορεί να παίξει και σαν Νο 6 και τον έχω δει να παίζει σε διάφορες θέσεις. Γνωρίζω ότι είναι ικανός να αναπτυχθεί και από φυσικής πλευράς το ίδιο καλά με την τεχνική του κατάρτιση για να τα καταφέρει στην Premier League.»

Φοβερός έπαινος λοιπόν από τον Gerrard και πιστεύουμε ότι είναι ικανός για να δημιουργήσει κίνητρο στο μικρό ώστε να μεγαλουργήσει.

3. Έκανε ντεμπούτο στην Premier League, στο Old Trafford!

Αυτό μάλλον το θυμάστε, γιατί τις ερωτήσεις του τύπου «ποιος είναι αυτός στη θέση του Clyne» διαδέχθηκαν εκείνες του τύπου «πως είπαμε ότι τον λένε;«.

Δεν ήταν καθόλου εύκολο γι’ αυτόν σε μια τόσο εχθρική έδρα, αλλά τα κατάφερε πολύ καλά απέναντι στον Anthony Martial.
Όταν ρωτήθηκε λοιπόν από την Echo για τον αγώνα της περσινής σαιζόν, που ξεχώρισε, ο παίκτης δεν δίστασε να απαντήσει :» Τον Γενάρη, στο Old Trafford.Δεν περίμενα να τα πάω τόσο καλά εναντίον ενός τόσο ποιοτικού παίκτη όπως ο Martial.Νομίζω ότι τα κατάφερα αρκετά καλά.»

4. Είναι βασικός στις μικρές ομάδες της Εθνικής Αγγλίας.

Το να παίζεις στην πρώτη ομάδα, αν και μικρός στην ηλικία είναι σίγουρα επιτυχία, αλλά να θεωρείσαι και βασικός στην Εθνική της χώρας σου συγχρόνως καταδεικνύει πολλά πράγματα.

Προς το παρόν αγωνίζεται στους Under 19 και έχει σκοράρει στη νίκη εναντίον της Κροατίας δύο φορές, αλλά και στην ήττα από την Ουαλία με 3-2 επίσης δύο φορές. Δείχνει μια έφεση να σκοράρει από μακριά από το δεξί άκρο της ομάδας του, κάτι που δεν ξεχνούν οι Ισπανοί, οι οποίοι τον Μάρτιο μάζεψαν επίσης δύο φορές τη μπάλα από τα δίχτυα, μετά από δικά του σουτ.

Αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της ομάδας του Keith Downing και αναμένεται να δώσει τα διαπιστευτήρια του και στην πρώτη ομάδα της Εθνικής Αγγλίας.

5.Ανακηρύχθηκε παίκτης της χρονιάς για τους νέους στη Liverpool, για τη σαιζόν 2016/17.

Οι εξαιρετικές αποδόσεις του TAA αυτή τη χρονιά οδήγησαν σε αυτό το βραβείο και είναι σίγουρο ότι πολλοί οπαδοί της Liverpool θα συμφωνήσουν ότι το άξιζε.

Ο μικρός τέλειωσε τη σαιζόν με 12 εμφανίσεις στην πρώτη ομάδα, εκ των οποίων στις 5 ως βασικός. Όχι και άσχημα για κάποιον που δεν έπαιξε καθόλου στην Under 23 πέρυσι.

«Δεν μπορώ πραγματικά να το εξηγήσω» λέει ο ίδιος. «Δεν περίμενα ποτέ να πάει η χρονιά όπως πήγε για μένα.»

«Πάντα ήθελα να μπω στην πρώτη ομάδα και ήταν μεγάλη τιμή όταν έγινε. Είμαι ευγνώμων για τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν και για την πίστη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο manager.

«Πραγματικά σημαίνει πολλά για μένα» είπε ο TAA.

Εμείς να του ευχηθούμε να παραμείνει γερός- μακριά από τραυματισμούς, και να συνεχίσει να ταλαιπωρεί τη United στο Old Trafford και όχι μόνο εκεί!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com