Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ίσως αποσυρθεί στη Liverpool o Klopp!

Ίσως αποσυρθεί στη Liverpool o Klopp!

O Jurgen Klopp είχε δηλώσει στο παρελθόν πως δεν σκοπεύει να προπονεί για πάρα πολλά χρόνια. Τον ερχόμενο Ιούνιο, ο προπονητής της Liverpool συμπληρώνει μισό αιώνα ζωής και σε συνέντευξή του στο Sport 1 δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς πως ίσως η Liverpool να είναι η τελευταία ομάδα της καριέρας του.

« Δεν θα έχω προπονήσει 10 ομάδες όταν θα τελειώσει η προπονητική μου καριέρα. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έχω προπονήσει μονάχα τρεις ομάδες. Νομίζω πως δύσκολα θα ελπίζω για κάποια ομάδα.  Αντίθετα, για μένα είναι εύκολο να αφοσιώνομαι σε ότι κάνω δηλώσεις οι ομάδες που έχω δουλέψει είναι μακροχρόνιες υποθέσεις.. Αν ολοκληρώσω το συμβόλαιο μου με τη Liverpool υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα πως θα έχω κερδίσει κάτι εδώ. Θα ήμουν σε μία άβολη θέση αν δεν κερδἰζαμε τίποτα.Ο κόσμος προσδοκά από τη Liverpool να κερδίζει τρόπαια»  κατέληξε ο Γερμανός.

Να σημειωθεί πως αν ο Klopp εξαντλήσει το τρέχον συμβόλαιο του με τη Liverpool που λήγει το 2022, θα έχει παραμείνει στο σύλλογο για 7 χρόνια, όσα χρόνια έμεινε και στη Mainz και τη Borussia Dortmund.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com