Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Κύριοι στόχοι οι Van Dijk και Keita

Κύριοι στόχοι οι Van Dijk και Keita

Έτοιμη να δαπανήσει αρκετά χρήματα ώστε να κάνει δικούς τους τους Virgil Van Dijk της Southampton και Naby Keita της RB Leipzig παρουσιάζεται η Liverpool.

Ο Jurgen Klopp φέρεται να έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός δυναμικού για το παιχνίδι του μέσου και οι δυο παίκτες πληρούν πολλά κριτήρια στα μάτια του Γερμανού.

Ο Van Dijk πριν τραυματιστεί τον Ιανουάριο ήταν σίγουρα ένας από τους 2-3 κορυφαίους μπακ ολόκληρης της κατηγορίας και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ενδέχεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πριν το τέλος της σεζόν παρά την αρχική διάγνωση του τραυματισμού του στον αστράγαλο.

Ο Keita αποτελεί το δυναμό της Λειψίας στη μεσαία γραμμή κατά τη διάρκεια της φετινής εκπληκτικής σεζόν της ομάδας της Red Bull και σε 27 παιχνίδια έχει ήδη σκοράρει 8 φορές ενώ έχει μοιράσει και 7 ασίστ.

Σίγουρα μιλάμε για δύο δύσκολες περιπτώσεις ωστόσο η θέση της Liverpool θα ενισχυθεί αν κρατήσει μέχρι τέλους το εισιτήριο που κρατά στα χέρια της για το επόμενο UEFA Champions League.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com