Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Nέες αποκαλύψεις από Xabi Alonso!

Nέες αποκαλύψεις από Xabi Alonso!

Η αλήθεια είναι πως η σχέση του Xabi Alonso με τον Rafa Benitez τα τελευταία 2 χρόνια της συνεργασίας τους στη Liverpool δεν ήταν και η καλύτερη. Και τελικά δεν έφταιγε μόνο η απόφαση του Rafa να καταστήσει σαφές πως επιθυμούσε την απόκτηση του Gareth Barry τότε από την Aston Villa.

Όπως αποκάλυψε ο Alonso σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα El Pais, οι δύο άνδρες είχαν διαφωνία και ως προς την απουσία του Ισπανού μέσου από το παιχνίδι απέναντι στην Inter στο Μιλάνο για τους «16» του Champions League το Μάρτιο του 2008 : « Επρόκειτο να γεννήσει η σύζυγός μου και είπα στο Rafa πως δεν μπορώ να πάω στο Μιλάνο. Θα πήγαινα όταν είχαν τελειώσει όλα, θα έπαιρνα ένα αεροπλάνο και όλα καλά. Δεν το δέχθηκε. Έπρεπε να πάρω μία απόφαση και αποφάσισα να είμαι με την οικογένεια μου. Δεν ήταν εύκολο, η δουλειά μου δεν είναι εύκολη και δεν ήταν ένα φυσιολογικό παιχνίδι αλλά ποτέ δεν το μετάνιωσα. Αν δεν το χα κάνει θα έλειπα από την εγκυμοσύνη. Εν τέλει κερδίσαμε 1-0 με γκολ του Torres» είπε ο Xabi προτού μιλήσει και για το ενδιαφέρον του Pep Guardiola στη Barcelona προς το πρόσωπό του :

« Η Liverpool μου είπε πως ήθελε να με πουλήσει, το ίδιο και ο Rafa και ο Pep έδειξε ενδιαφέρον για την κατάστασή μου. Ήθελε να με υπογράψει διότι όπως είπε στο Rafa ταίριαζα απόλυτα στον τρόπο παιχνιδιού του. Αλλά είχε αμφιβολίες διότι τότε είχε ξεπροβάλλει ο Busquets και είχε προοπτικές σπουδαίου παίκτη. Τον επέλεξε και ευτυχώς δεν έκανε λάθος.» κατέληξε ο Alonso Που σε λίγο καιρό δίνει τέλος σε μία αξιοθαύμαστη και κορυφαία καριέρα έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Liverpool, Real Madrid και Bayern Munchen.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com