Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mignolet: Μπορούμε να κερδίσουμε τις »μικρότερες» ομάδες !

Mignolet: Μπορούμε να κερδίσουμε τις »μικρότερες» ομάδες !

Σύμφωνα με τον τερματοφύλακα της Liverpool, Simon Mignolet, η ομάδα σκοπεύει να βελτιωθεί και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ώστε να σπάσει την »κατάρα» και να καταφέρει να κερδίσει τις »μικρότερες» ομάδες της Premier League, οι οποίες έχουν κοστίσει αρκετούς βαθμούς και την φετινή σεζόν στους Reds.

Οι αγώνες της Liverpool που παραμένουν για να ολοκληρωθεί η σεζόν είναι όλοι με ομάδες που δε βρίσκονται στην πρώτη εφτάδα της βαθμολογίας αλλά, με βάση το φετινά αποτελέσματα της ομάδας, αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό μαντάτο.

Η ομάδα του Jürgen Klopp είναι αήττητη σε 12 αγώνες με τους »μεγάλους» του πρωταθλήματος, όμως έχει 4 ισοπαλίες και 5 ήττες στους υπόλοιπους 19 αγώνες την φετινή σεζόν.

Το γκολ του Joshua King στο τέλος του αγώνα με την Bournemouth, επέκτεινε το αρνητικό αυτό σερί, όμως ο Βέλγος τερματοφύλακας πιστεύει πως ο ίδιος και οι συμπαίχτες του έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κερδίσουν τέτοιους αγώνες.

Συγκεκριμένα, ο Mignolet δήλωσε στο Liverpoolfc.com: «Πιστεύω πως δείξαμε απέναντι στην Burnley πως μπορούμε να το κάνουμε»

«Όπως και με την Bournemouth, και σε εκείνον τον αγώνα μείναμε πίσω στο σκορ νωρίς, όμως καταφέραμε να ανατρέψουμε το σκορ. Το ίδιο συνέβη και την Τετάρτη, όμως δεν μπορέσαμε να σφραγίσουμε την νίκη και δεχθήκαμε γκολ στο τέλος»

«Αν είχαμε σκοράρει και τρίτη φορά όπως με την Everton, το παιχνίδι θα είχε τελειώσει οριστικά»

«Πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά όσους αγώνες απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος. Υπάρχουν ακόμα πολλοί βαθμοί τους οποίους μπορούμε και πρέπει να κερδίσουμε. Πρέπει να παλεύουμε κάθε αγωνιστική, εντός ή εκτός έδρας για τη νίκη»

«Δεν αρκεί μόνο να σκοράρουμε το κρίσιμο γκολ, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι δε θα δεχθούμε και γκολ. Το παιχνίδι παίζεται και στις δύο πλευρές του γηπέδου»

«Πρέπει να προσαρμόσουμε την άμυνά μάς πάνω στους αντίπαλους παίχτες και να σιγουρέψουμε ότι θα είμαστε οργανωμένοι και ότι δε θα δώσουμε εύκολες ευκαιρίες»

«Σαφώς και η προετοιμασία σε σχέση με έναν αγώνα με μεγάλη ομάδα είναι διαφορετική, όμως πάντοτε δουλεύουμε σκληρά και πάντοτε έχουμε στόχο τη νίκη. Πλέον είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα γιατί υπάρχει μικρότερο κενό μεταξύ των αγώνων, όμως συνέχεια κάνουμε τα πάντα για να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com