Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: Ο Grujic ίσως αγωνιστεί σύντομα

Klopp: Ο Grujic ίσως αγωνιστεί σύντομα

Ο Jürgen Klopp παραδέχεται ότι δεν του αρέσει το γεγονός ότι η πρώτη σεζόν του Marko Grujic στη Liverpool έχει στιγματιστεί από τραυματισμούς.

Όμως ο Γερμανός αποκάλυψε πώς ο 20χρονος είναι ανάμεσα στους παίχτες που υπολογίζονται για την αποστολή του αγώνα με την Stoke City.

Ο ταλαντούχος Σέρβος μέσος μετράει μόλις 28 αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής στην Premier League, ενώ η τελευταία συμμετοχή του με την πρώτη ομάδα ήταν στον νικηφόρο αγώνα κυπέλλου με την Leeds United το Νοέμβριο.

Ο Grujic, ο οποίος αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή του Klopp στη Liverpool, αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2016 από την Red Star Belgrade, παρέμεινε ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν 2015-2016, όμως τα συνεχή προβλήματα τραυματισμού του τον έχουν περιορίσει την φετινή σεζόν στην U-23, με την οποία είχε 2 εμφανίσεις μέσα στον Μάρτιο.

Έχει βρεθεί στις τελευταίες δύο αποστολές με Everton και Bournemouth, αλλά σήμερα ίσως επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

«Έπαιξε στην U-23 και μετά τραυματίστηκε. Είδα τον αγώνα με την Chelsea (13 Μαρτίου) και ήταν ένας πολύ καλός αγώνας για τον Marko»

«Μετά το 60ο λεπτό όμως άρχισε να κουράζεται και δε μπορούσαμε να τον έχουμε στις προπονήσεις μας συχνά λόγω μικροπροβλημάτων»

«Δεν είναι πολύ καλό αυτό. Πρέπει να κάνουμε κάτι γι’ αυτό»

«Υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστεί, όμως πρώτα θα περιμένω την άποψη του γιατρού αλλά και όταν θα γνωρίζω το σύστημα που θα παίξω θα ξέρω καλύτερα»

«Πρέπει να δούμε ποιοί παίχτες μπορούν να αγωνιστούν καλύτερα και σε ποιά θέση. Είναι υποψήφιος για μία από τις θέσεις όμως εξαρτάται και από το σύστημα που θα παίξουμε»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com