Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Phil Thompson: Πιστεύω πως ο Sturridge θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Phil Thompson: Πιστεύω πως ο Sturridge θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Liverpool και νυν σχολιαστής του Sky Sports, Phil Thompson,  πιστεύει πως ο Daniel Sturridge θα φύγει από το Anfield το καλοκαίρι, στην προσπάθεια που κάνει να βρει τον παλιό καλό του εαυτό.

Με την πρόσληψη του Jürgen Klopp τον Οκτώβριο του 2015, ο Άγγλος επιθετικός έχασε τη θέση του στη βασική ενδεκάδα και οι συνεχείς τραυματισμοί του δε του έχουν δώσει την ευκαιρία να παλέψει για τη θέση του στην ομάδα.

«Είναι δύσκολο να χτίσεις μία ομάδα γύρω από τον Sturridge, επειδή πρέπει να τον περιμένεις αρκετό καιρό», δήλωσε ο Thompson στο τηλεοπτικό πλατό του Sky Sports πριν τον αγώνα των Reds με την Bournemouth, αγώνα στον οποίο ο Sturridge βρισκόταν στον πάγκο της Liverpool αλλά δεν έπαιξε.

«Ακόμη και ο ίδιος το γνωρίζει. Είναι δύσκολο για τον προπονητή να σε εμπιστευτεί όταν απουσιάζεις τόσο καιρό. Νομίζω πως τον επόμενο Σεπτέμβριο δε θα βρίσκεται στην ομάδα και πιστεύω πως είναι το σωστό και για τις δύο πλευρές. Και για την ομάδα και για τον Daniel»

Οι βασικές επιλογές του Jürgen Klopp για την επιθετική γραμμή της Liverpool είναι οι Roberto Firmino, Philippe Coutinho και ο Sadio Mane. Με τον τραυματισμό του Mane, o Divock Origi βρήκε θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο Sturridge δεν υπολογίζεται από το Γερμανό τεχνικό.

Με τον Άγγλο να είναι μόλις 27 ετών, ίσως καταφέρει να αναγεννήσει την καριέρα του σε μία ομάδα με την οποία θα παίζει πάντα βασικός, όταν βέβαια είναι υγιής, κάτι που την τελευταία τριετία είναι σπάνιο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com