Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποχωρεί και ο Andreas Kornmayer στο τέλος της χρονιάς

Αποχωρεί και ο Andreas Kornmayer στο τέλος της χρονιάς

Ο επικεφαλής φυσικής κατάστασης και προετοιμασίας της Liverpool Andreas Kornmayer, πρόκειται να αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν.

Είναι προφανές ότι ο 49χρονος θα ακολουθήσει τον Jurgen Klopp στην έξοδο του Anfield αυτό το καλοκαίρι, οκτώ χρόνια μετά την άφιξη του πριν από την πρώτη πλήρη σαιζόν του συμπατριώτη του ως υπεύθυνος.

Ο Kornmayer προστίθεται σε μια μακρά λίστα με το προσωπικό του backroom που θα αναχωρήσει τον Μάιο, με τους Peter Krawietz, Pepijn Lijnders, Vitor Matos και John Achterberg να έχουν επιβεβαιώσει δημόσια την επικείμενη αποχώρησή τους.

Ο επικεφαλής αποθεραπείας και απόδοσης Andreas Schlumberger, ο οποίος εντάχθηκε στους Reds το 2020, αναμένεται επίσης να αποχωρήσει.

Αυτό αφήνει τον προπονητή Arne Slot και τον αθλητικό διευθυντή Richard Hughes να πρέπει να κάνουν πολλά βασικά ραντεβού στο παρασκήνιο πριν από τη νέα σεζόν.

Ο Slot θα φέρει τον βοηθό του Sipke Hulsoff, τον επικεφαλής απόδοσης Ruben Peeters και τον τεχνικό σύμβουλο Etienne Reijnen από τη Feyenoord αυτό το καλοκαίρι.

Αλλά μένει να δούμε αν θα αναζητήσει πρόσθετο προσωπικό από τον ολλανδικό σύλλογο πριν ξεκινήσει η πρώτη του περίοδος προετοιμασίας.

Η Feyenoord δημιούργησε μια ισχυρή φήμη για την πρόληψη τραυματισμών παρά την έντονη προσέγγισή στο παιχνίδι της υπό τον Slot και έτσι η τεχνογνωσία είναι πιθανό να είναι ελκυστική στους επικεφαλείς του Anfield, πριν από την αποχώρηση τόσο του Kornmayer, όσο και του Schlumberger.

Αποχωρεί και ο Andreas Kornmayer στο τέλος της χρονιάς
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com