Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Τα… καψόνια στον Kevin Stewart

Τα… καψόνια στον Kevin Stewart

Για την εμπειρία του ταξιδιού της ομάδας στη La Manga, όπου ήταν συγκάτοικος με τον Philippe Coutinho, αλλά και την… τιμωρία που έπρεπε να υποστεί αυτός και οι συμπαίκτες του που έχασαν το μίνι τουρνουά 6 vs 6 που διοργάνωσε ο Klopp στις προπονήσεις στην Ισπανία, μίλησε ο Kevin Stewart.

H «βάρβαρη» αυτή τιμωρία περιελάμβανε ότι ο Stewart και οι συμπαίκτες του – Mane, Lallana, Klavan και Clyne – θα έπεφταν σε μία παγωμένη εξωτερική πισίνα ως… καψόνι για την τελευταία θέση.

«Ήταν ακόμα πιο κρύο απ’ όσο φαινόταν» είπε ο Stewart. «Νομίζω ότι μέτρησε και σαν ένα μπάνιο σε πάγο, σαν κι αυτά που κάνουμε μετά τις προπονήσεις. Εγώ διάλεξα να μπω μέσα προτού με πετάξουν. Ο Ray Haughan (team manager του συλλόγου) δεν είχε αυτή την επιλογή, τον πήραν και τον πετάξανε!»

Ο Stewart μίλησε επίσης για την εμπειρία της συνύπαρξης με τον Philippe Coutinho, καθώς η κλήρωση του Klopp τους έφερε συγκάτοικους. «Ήταν πολύ ωραία, το ευχαριστήθηκα.Ήταν διαφορετικά από τα κλασικά ταξίδια με την ομάδα, ήρθαμε πιο κοντά. Πολλές ομαδικές δραστηριότητες και καλή ισορροπία μεταξύ διασκέδασης και σκληρής δουλειάς.»

«Για τον Coutinho κατάλαβα ότι κοιμάται πολύ! Σε όλους τους Λατινοαμερικάνους και Ισπανούς αρέσει ο ύπνος απ’ ό,τι φαίνεται» κατέληξε ο Stewart.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com