Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γλιτώνει χειρουργείο, παραμένει εκτός ο Lovren – Αμφίβολος και ο Sturridge

Γλιτώνει χειρουργείο, παραμένει εκτός ο Lovren – Αμφίβολος και ο Sturridge

Δεν θα χρειαστεί να βάλει νυστέρι στο γόνατο του για να διορθώσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό ο Dejan Lovren. Μετά από την επίσκεψή του σε ειδικό στην Γερμανία πριν λίγες ημέρες, η επίσημη ετυμηγορία του ειδικού και του ιατρικού τιμ των «Reds» είναι ότι δεν θα χρειαστεί να χειρουργήσει τον σύνδεσμο που εμφανίζει το πρόβλημα και θα πορευτεί με αγωγή μέχρι να ξεπεράσει τελείως το πρόβλημα.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα επανέλθει άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Lovren αποφασίστηκε να μείνει εκτός και για το παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο τη Leicester, το τρίτο κατά σειρά το οποίο θα αναγκαστεί να χάσει λόγω του προβλήματος.

Άλλη μία απουσία είναι και αυτή του Daniel Sturridge. O 27χρονος Άγγλος επιθετικός δεν προπονήθηκε ούτε και σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα καθώς ταλαιπωρείται ακόμα από ίωση, κάτι που σημαίνει ότι η περίπτωσή του θα χρειαστεί μία αντιμετώπιση «βλέποντας και κάνοντας», με τον Jurgen Klopp να περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο ο Άγγλος, με σκοπό να αποφασίσει τελευταία στιγμή την συμμετοχή του στην αποστολή για τον αγώνα. Θυμίζουμε ότι η ίωση ανάγκασε τον Sturridge να φύγει στα μισά της μίνι προετοιμασίας της ομάδας από τη La Manga και να γυρίσει στο Liverpool για να αναρρώσει.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com