Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ψήφος εμπιστοσύνης» από Fowler σε Sturridge

«Ψήφος εμπιστοσύνης» από Fowler σε Sturridge

Επιμέλεια: Κουκούλης Γιώργος

Θέση στο ζήτημα του ποιός θα πρέπει να είναι ο βασικός σέντερ φορ της Liverpool την φετινή σεζόν έλαβε ο θρύλος της ομάδας, Robbie Fowler, σε συνέντευξή του σε αγγλικό site, στα πλαίσια εκδήλωσης για την προώθηση του ηλεκτρονικού παιχνιδιού FIFA 17.

Με την κατάσταση στην κορυφή της επίθεσης των «Reds» να είναι ένα από τα πλέον φλέγοντα ζητήματα της φετινής σεζόν, ο Jurgen Klopp δείχνει να προτιμάει σε πρώτη φάση τον Roberto Firmino, ακόμα κι αν ο Βραζιλιάνος δεν είναι καθαρός κεντρικός επιθετικός, αφήνοντας έτσι τον Daniel Sturridge εκτός βασικών επιλογών.
Πολύς κόσμος είναι αντίθετος στον παραγκονισμό του Studge, καθώς αποτελεί έναν καθαρόαιμο φορ με εξαιρετικά τελειώματα, άποψη που δείχνει να ενστερνίζεται και ο Fowler: «Θα επέλεγα τον Sturridge. Ο Firmino είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά ο Sturridge είναι καταπληκτικός», δήλωσε.

Οι αριθμοί δείχνουν να δικαιώνουν τον Fowler, με τον Sturridge να έχει 43 γκολ σε 71 εμφανίσεις με τη φανέλα της Liverpool, έχοντας καταφέρει να αφήσει το σημάδι του στον σύλλογο, με μια πορεία η οποία όμως έχει εσχάτως εκτροχιαστεί λόγω των συχνών τραυματισμών του παίκτη. Επομένως, ο Jurgen Klopp, εκτός από την ομάδα θα πρέπει να κοιτάξει διαχειριστεί και τον παίκτη, ο οποίος όταν είναι υγιής αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα, ούτως ώστε να καταφέρει να αποκτήσει ρυθμό χωρίς να βγάλει κάποιο πρόβλημα στην πορεία ή να «καεί» από την λάθος διαχείρηση.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com