Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η προμελέτη του Klopp για τη Liverpool

Η προμελέτη του Klopp για τη Liverpool

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος  

Πριν έρθει ο Jurgen Klopp στη Liverpool είχε ήδη κάνει μία μελέτη για το υλικό της ομάδας και είχε παραθέσει τη γνώμη του  στους ιδιοκτήτες της ομάδας στα ραντεβού που είχε μαζί τους προτού αναλάβει την ομάδα τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Jurgen Klopp είχε εκφραστεί με θετικά λόγια για την ομάδα που είχε κληρονομήσει για τον Brendan Rodgers και μάλιστα είχε μιλήσει με ιδιαίτερα θετικά λόγια για τους Divock Origi, Roberto Firmino, Adam Lallana και Emre Can. Μέχρι στιγμής πάντως δεν δυσκολευόμαστε να πειστούμε για τις συγκεκριμένες πληροφορίες καθώς ο Adam Lallana για παράδειγμα είναι από τους αγαπημένους παίκτες του Klopp λόγω του ακατάπαυστου pressing του και της συμβολής του στις απαιτήσεις του προπονητή του ενώ παρόμοιος είναι και ο λόγος που ο Roberto Firmino προτιμάται πάντα από τον Γερμανό. Πολύ καλός στην πίεση και στο παιχνίδι χωρίς τη μπάλα μπορεί να δημιουργεί καλές προυποθέσεις για τους συμπαίκτες του. Βασικός είναι σχεδόν πάντα όταν είναι υγιής και ο Emre Can κάτι που δείχνει που θέλει γύρω του να χτίσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας ενώ και ο Divock Origi έχει προτιμηθεί πολλές φορές από τον Daniel Sturridge επειδή υπηρετεί έναν τρόπο παιχνιδιού πιο κοντά στα πιστεύω του Klopp.

Είναι λογικό κάθε προπονητής να έχει κάνει μία προμελέτη του υλικού της επόμενης ομάδας του αλλά στη συγκεκριμένη  περίπτωση φαίνεται πως η προμελέτη του Klopp δεν είναι δύσκολο να διαγνωσθεί και στην πραγματικότητα με κάποιες από τις επιλογές του  τους τελευταιους μήνες.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com