Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σημαντική διάκριση για τους φιλάθλους της Liverpool

Σημαντική διάκριση για τους φιλάθλους της Liverpool

Επιμέλεια: Κουκούλης Γιώργος

Το βραβείο «ECA Special Moment» για το 2016, από την Ευρωπαϊκή Ένωση Συλλόγων (European Clubs Association) απονεμήθηκε στους φιλάθλους της Liverpool και της Borussia Dortmund για την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στα πλαίσια του ζευγαρώματος των δύο ομάδων για την φάση των προημιτελικών του Europa League της περασμένης σεζόν.

Η σειρά αυτή κατάφερε να μείνει στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων μετά τον απίθανο επαναληπτικό του Anfield, που βρήκε τη Liverpool νικήτρια με 4-3 (5-4 συνολικό σκορ), χάρη σε γκολ του Dejan Lovren στις καθυστερήσεις που ολοκλήρωσε μια επική επιστροφή από το 1-3 που είχε διαμορφωθεί με γκολ του Reus στο 57ο λεπτό.

Πέρα όμως από τις εντυπώσεις εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου η σειρά αυτή τις κέρδισε και εκτός αυτού, «χάρη στην ξεχωριστή ατμόσφαιρα σεβασμού και ευ αγωνίζεσθαι» από το σύνολο των φιλάθλων των 2 ομάδων, που κορυφώθηκε από το κοινό τραγούδι στο «You’ll Never Walk Alone» πριν την σέντρα των δύο παιχνιδιών.

Τα βραβεία της ECA θεσπίστηκαν το 2010, με σκοπό την αναγνώριση ξεχωριστών στιγμών του ποδοσφαίρου αλλά και ομάδων/παραγόντων που επιτελούν σωστά και με επιτυχία το έργο τους.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com