Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arne Slot: «Θα ήθελα να γίνω ο νέος προπονητής της Liverpool»

Arne Slot: «Θα ήθελα να γίνω ο νέος προπονητής της Liverpool»

Την πρόθεσή του να γίνει ο νέος προπονητής της Liverpool FC επιβεβαίωσε δημοσίως ο προπονητής της Feyenoord, Arne Slot, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης.

Ο 45χρονος Ολλανδός, ο οποίος έχει γίνει το ακλόνητο φαβορί για τη διαδοχή του Jurgen Klopp μετά από συζητήσεις αυτή την εβδομάδα, μιλούσε πριν από τον αγώνα της ομάδας του στην Eredivisie με την Go Ahead Eagles.

«Δεν είναι μυστικό ότι θα ήθελα να γίνω ο νέος προπονητής της Liverpool, η απόφασή μου είναι ξεκάθαρη«, δήλωσε ο Slot στο ESPN Ολλανδίας. «Η Feyenoord και η Liverpool βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, περιμένω να δω τι θα προκύψει από αυτό. Περιμένω οι σύλλογοι να καταλήξουν σε συμφωνία, έχω κάθε εμπιστοσύνη σε αυτό που θα συμβεί».

Τα δημόσια λόγια του Slot είναι αρκετά εκπληκτικά και σίγουρα όχι συνηθισμένα, αλλά ίσως υπογραμμίζουν την εμπιστοσύνη του ότι μια συμφωνία θα επιτευχθεί άμεσα.

Δημοσιεύματα την Τετάρτη είχαν αναφέρει ότι η Feyenoord είχε απορρίψει την αρχική προσφορά αποζημίωσης της Liverpool, που λέγεται ότι ήταν περίπου 7,7 εκατομμύρια λίρες.

Αλλά ένα άλλο ρεπορτάζ ανέφερε έκτοτε ότι ο Slot θα μπορούσε ακόμη και να επιβεβαιωθεί ως ο επόμενος προπονητής της Liverpool αυτή την εβδομάδα. Το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ (8,6 εκατομμύρια λίρες) αναμένεται να γίνει αποδεκτό από τη Feyenoord.

Arne Slot: «Θα ήθελα να γίνω ο νέος προπονητής της Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com