Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι φόροι τιμής των αντιπάλων της Liverpool για το Hillsborough

Οι φόροι τιμής των αντιπάλων της Liverpool για το Hillsborough

Η χθεσινή μέρα σηματοδότησε την 35η επέτειο της τραγωδίας του Hillsborough, όπου 97 οπαδοί της Liverpool έχασαν τη ζωή τους μέσα και έξω από το γήπεδο της Sheffield Wendesday.

Πέρα από την ίδια τη Liverpool Football Club, πολλοί άλλοι σύλλογοι «πλήρωσαν» τον δικό τους φόρο τιμής στα θύματα της 15ης Απριλίου 1989, συμπεριλαμβανομένων των Manchester United και Everton, οι οποίοι όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα παραμέρισαν την αντιπαλότητά τους με την ομάδα μας.

  • Nottingham Forest: «Σήμερα θυμόμαστε αυτούς που έχασαν τραγικά τις ζωές τους την καταστροφή του Hillsborough πριν 35 χρόνια. Οι σκέψεις όλων στη Nottingham Forest είναι με όλους αυτούς που επηρεάστηκαν.»
  • Everton: «Θυμόμαστε τους 97 στην 35η επέτειο της καταστροφής του Hillsborough. Μία τραγική μέρα για το ποδόσφαιρο και την πόλη μας. Για πάντα στις σκέψεις μας.»
  • Manchester United: «Ποτέ κανένας δεν πρέπει να παρακολουθεί έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και να μη γυρίζει σπίτι. Οι σκέψεις μας είναι με την LFC, καθώς θυμόμαστε τους 97 οπαδούς που έχασαν τις ζωές τους ως αποτέλεσμα της τραγωδίας του Hillsborough.»
  • Arsenal: «Σήμερα θυμόμαστε τους 97 άντρες, γυναίκες και παιδιά που έχασαν τραγικά τις ζωές τους στις 15 Απριλίου 1989. Οι σκέψεις μας παραμένουν με όσους επηρεάστηκαν από την τραγωδία. Δε θα ξεχαστούν ποτέ.»
  • Manchester City: «Στέλνουμε τις σκέψεις μας στην ποδοσφαιρική οικογένεια της LFC και σε όσους επηρεάστηκαν από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Hillsborough σαν σήμερα πριν 35 χρόνια.»
  • Tottenham: «Σήμερα οι σκέψεις μας είναι με την LFC και με όσους έχασαν αγαπημένα πρόσωπα στην καταστροφή του Hillsborough Stadium στις 15 Απριλίου 1989.»

Παρόμοιους φόρους τιμής απέτισαν σύλλογοι όπως η West Ham, η Bradford, η Celtic, η Northampton Town, η Stoke City και η Borussia Menhengladbach.

Όμορφες στιγμές στον περσινό αγώνα στο Anfield, με τους οπαδούς της Nottingham Forest να τιμούν τα θύματα του Hillsborough.
Όμορφες στιγμές στον περσινό αγώνα στο Anfield, με τους οπαδούς της Nottingham Forest να τιμούν τα θύματα του Hillsborough.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com