Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι αντιδράσεις των fans της Liverpool μετά την ισοπαλία με West Ham

Οι αντιδράσεις των fans της Liverpool μετά την ισοπαλία με West Ham

Μετά την ισοπαλία της Liverpool με την West Ham, οι οπαδοί των Reds μέσα από τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκαν στα προβλήματα, τα οποία έχουν γίνει η «συνήθης ιστορία» τις τελευταίες εβδομάδες για την ομάδα του Jurgen Klopp.

Στο ίδιο έργο θεατές οι οπαδοί των Reds, με την ομάδα τους να είναι μέτρια στο πρώτο ημίχρονο και να δέχεται για πολλοστή φορά ένα γκολ που θα μπορούσε, με λίγη προσοχή, να αποφευχθεί.

Και ενώ η ομάδα του Jurgen Klopp παρουσιάστηκε βελτιωμένη στο δεύτερο ημίχρονο, δε μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα και δέχθηκε την ισοφάριση από τον Michail Antonio.

Ανάμεσα στους πρώτους που προσέτρεξαν να σχολιάσουν το αποτέλεσμα, μέσα από την πλατφόρμα του X (Twitter), ήταν και ο γνωστός ρεπόρτερ των Reds David Lynch, ο οποίος έγραψε συγκεκριμένα:

«Η Liverpool κατάφερε να επιστρέψει και να αποδώσει πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, το μεγαλύτερο θετικό για αυτήν είναι ότι βρίσκεται ένα παιχνίδι πιο κοντά στο τέλος της σεζόν».

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκαν τα σχόλια και αρκετών οπαδών των Reds:

«Ανυπομονώ για το καλοκαίρι. Ο Klopp είναι κουρασμένος και δεν έχει τίποτα άλλο να δώσει. Μερικοί από αυτούς τους παίκτες πρέπει να αποχωρήσουν από την ομάδα».

«Μεγάλο ερωτηματικό ο Salah. Αν αυτό είναι που θα πάρουμε από αυτόν, τότε πρέπει να μετακομίσει αυτό το καλοκαίρι».

«Οι Diaz και Arnold γίνονται αλλαγή. Ο Klopp κάθε φορά με μπερδεύει. Πώς παίζει ο Elliot σε όλο το παιχνίδι; Μεγάλος καβγάς του Jurgen με τον Mo. Ανυπομονώ ήδη για την επόμενη σεζόν».

«Και άλλοι χαμένοι βαθμοί. Αμέτρητες ευκαιρίες να γίνει το 3-1 που δεν αξιοποιήθηκαν και δεχόμενοι πολύ εύκολα γκολ. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο από το πρώτο αλλά απέχει πολύ από το καλύτερό μας. Δεν είμαι σίγουρος τι ήταν αυτό με τον Salah και τον Klopp. Η θέση μας στο Top 4 δεν είναι ακόμα εξασφαλισμένη…».

«Συνηθισμένη ιστορία, οπότε δεν έχει νόημα να την υπεραναλύσω. Το δεύτερο ημίχρονο πολύ καλύτερο από το πρώτο, και πάλι δεν αμυνθήκαμε αρκετά καλά και πάλι πολύ επιπόλαιοι στο τελευταίο τρίτο του αντιπάλου, αλλά δεν μπορείς να δέχεσαι 2 γκολ σε ένα παιχνίδι και να νιώθεις θλίψη που δεν το κέρδισες».

Υπήρξαν και ορισμένοι οπαδοί, οι οποίοι επικεντρώθηκαν στα θετικά:

«Ο Quansah είναι πολύ καλός σέντερ μπακ. Ο Gravenberch έκανε το καλύτερο του παιχνίδι για την Liverpool. Ο Robertson έδειξε τα ηγετικά του χαρακτηριστικά και άνοιξε το δρόμο προς την ανατροπή».

«Ακόμα ένα βήμα προς την τετράδα. Να είστε θετικοί. Ποτέ δεν ήμασταν πραγματικά μέσα στο πρωτάθλημα, η Manchester City ξέρει τον τρόπο, εδώ και χρόνια, να το κατακτά».

Οι αντιδράσεις των fans της Liverpool μετά την ισοπαλία με West Ham
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com