Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πρέπει να ξαναγίνουμε μια απόλυτη μηχανή μέσα στο γηπεδο»

Klopp: «Πρέπει να ξαναγίνουμε μια απόλυτη μηχανή μέσα στο γηπεδο»

Ο Jurgen Klopp παραδέχτηκε μετά την ήττα της Liverpool από την Crystal Palace, ότι δύο από τους μεσοεπιθετικούς του υποφέρουν μετά την υπερκόπωση των τελευταίων εβδομάδων.

Οι Κόκκινοι έχουν πιάσει τη χειρότερη φόρμα στη χειρότερη δυνατή στιγμή της σεζόν, με μόλις τρεις νίκες στις οκτώ τελευταίες τους αναμετρήσεις και χωρίς νίκη στις τρεις τελευταίες τους.

Την περασμένη εβδομάδα γνώρισε συνεχόμενες ήττες από την Atalanta και την Crystal Palace, με αποτέλεσμα οι πιθανότητες για την κατάκτηση κάπου επάθλου στην Premier League ή του Europa League να μειώνονται ολοένα και περισσότερο.

Ενώ συνεχίζει να δημιουργεί ευκαιρίες, η Liverpool αποτυγχάνει τόσο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, όσο και να ολοκληρώσει τις περισσότερες φορές τις κινήσεις της, με την κουρασμένη μεσαία γραμμή να βρίσκεται στο επίκεντρο του προβλήματός της.

Μιλώντας μετά την ήττα από την Palace, ο Klopp εξήγησε ότι ο Wataru Endo και ο Alexis Mac Allister χρησιμοποιήθηκαν υπερβολικά τελευταία – αλλά επέμεινε ότι «έπρεπε να παίξουν».

«Βλέπω το ίδιο παιχνίδι με εσάς», είπε στους δημοσιογράφους. «Μήπως ο Wataru και ο Macca έπαιξαν τώρα λίγο παραπάνω τις τελευταίες εβδομάδες; Ίσως. Ήταν οι δύο πιο πολυχρησιμοποιημένοι, ειδικά ο Macca. Τα παιδιά επέστρεψαν από τραυματισμούς και θα έλεγα ότι ο Curtis, σήμερα, ήταν πολύ καλός. Ο Dom επέστρεψε από τραυματισμό, τέτοια πράγματα, ένα είδος ρυθμού.
Νομίζω ότι για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Trent, ήταν πολύ καλός, αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσε τώρα να παίξει 120 λεπτά, επιτρέψτε μου να το πω έτσι.

Ο Robertson επέστρεψε από τραυματισμό. Έτσι, μερικοί παίκτες έπρεπε να παίξουν πολύ και μερικοί παίκτες διακόπτονταν πάντα, αυτό είναι το μεγάλο θέμα για εμάς. Ας βρούμε τώρα γι’ αυτό την πραγματική απάντηση.
Απλά πρέπει να σιγουρευτούμε ότι δεν θα σκεφτόμαστε από πού ερχόμαστε, τραυματίες ή όχι, και πρέπει απλά να σιγουρευτούμε ότι θα βρούμε έναν τρόπο να κερδίσουμε τον συγκεκριμένο αντίπαλο που έχουμε μπροστά μας».

Όπως και με τα σχόλιά του για τον αντίκτυπο των δύο θλιβερών αποτελεσμάτων απέναντι στη Man Utd, τα λόγια του Klopp για τους παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμούς υποδηλώνουν και πάλι μια ανησυχία για τη νοοτροπία.

Με μόνο έξι παιχνίδια να απομένουν στην Premier League και ενδεχομένως μόνο ένα στο Europa League, τώρα είναι η ώρα να σπρώξει τη Liverpool πάνω από τη γραμμή του τερματισμού με κάθε κόστος.

«Είναι πάντα έτσι, για τη νίκη, ως προπονητής βρίσκεις πολλές εξηγήσεις, αυτό ήταν υπέροχο, εκείνο ήταν υπέροχο- όταν χάνεις, δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις αυτά τα πράγματα», συνέχισε ο Klopp.

«Μπορεί να είναι προφανές, αλλά τώρα δεν είναι να κουνήσουμε το δάχτυλο σε αυτό ή εκείνο ή το άλλο. Η λύση είναι να είμαστε πάντα πραγματικά μαζί στο γήπεδο. Για εμάς, εκεί που είμαστε, φτάσαμε επειδή ήμασταν, απέναντι στην μπάλα, μια απόλυτη μηχανή. Αυτό πρέπει να είμαστε.
Εκείνη τη στιγμή, έχουμε το ρυθμό, έχουμε το μομέντουμ στο παιχνίδι, είναι δύσκολο για τον αντίπαλο – εκείνοι δεν αισθάνονται καλά, εμείς αισθανόμαστε πολύ καλύτερα – και τότε αυτά τα παιδιά μπορούν πραγματικά να παίξουν ποδόσφαιρο.

Σήμερα έδειξαν ότι, σε μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση, μπορούν να το κάνουν αυτό. Αυτό ήταν καλό, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν αισθάνομαι καλά τώρα, επειδή χάσαμε το παιχνίδι και σχεδιάσαμε αυτή τη μέρα εντελώς διαφορετικά. Αλλά εδώ είμαστε, και τώρα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυτό».

Klopp: «Πρέπει να ξαναγίνουμε μια απόλυτη μηχανή μέσα στο γηπεδο»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com