Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τσεκάρει Anthony Patterson η Liverpool

Τσεκάρει Anthony Patterson η Liverpool

Η Liverpool είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε απόκτηση ενός τερματοφύλακα το καλοκαίρι και ένας εκ των παικτών που έχει στα ραντάρ της, είναι ο Anthony Patterson της Sunderland.

Είναι 23 ετών και έχει εντυπωσιάσει με τις Black Cats στην Championship σε 2 σεζόν, παρά τη συνολική μέτρια πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Θεωρείται ένας από τους πιο ανερχόμενους Άγγλους goalkeeper και η Liverpool τσεκάρει την περίπτωση του, σύμφωνα με ποικίλα μέσα από το Νησί και δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση του μέσα στους επόμενους μήνες.

Πέρυσι αγωνίστηκε και στα 48 παιχνίδια της Sunderland στην Championship και πιθανότατα φέτος θα αγωνιστεί επίσης σε όλα τα ματς (46) που θα δώσει η ομάδα του.

Η περίπτωση του σχετίζεται άμεσα με εκείνη του Caoimnin Kelleher, ο οποίος είναι σοβαρός υποψήφιος προς αποχώρηση από το Anfield στο τέλος της φετινή σεζόν.

Ο Ιρλανδός μπορεί φέτος να πήρε περισσότερα ματς με τους Reds, λόγω των τραυματισμών του Alisson, όμως προτεραιότητα του παραμένει να βρει μια ομάδα, στην οποία θα έχει μόνιμη θέση βασικού, καθώς τον Νοέμβριο θα κλείσει τα 26 του χρόνια.

Ενδιαφέρον υπάρχει από τη Nottingham Forest, η οποία είχε προσπαθήσει να τον κάνει δικό της πριν από μερικούς μήνες, με τους Reds να είναι όμως αρνητικοί και να απορρίπτουν τη σχετική πρόταση.

Όσο αφορά τον τρίτο τερματοφύλακα των Reds, Adrian, το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και σε αντίθεση με περασμένη έτη, αυτή τη φορά δεν θα ανανεωθεί.

Ο Caoimhin Kelleher θα πάρει μια απόφαση για το μέλλον του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com