Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rodrygo: «Παραλίγο να πάω στη Liverpool το 2017 για 3 εκ. ευρώ!»

Rodrygo: «Παραλίγο να πάω στη Liverpool το 2017 για 3 εκ. ευρώ!»

Μία ενδιαφέρουσα και μάλλον…ξενερωτική για τους φίλους της Liverpool αποκάλυψη έκανε ο Rodrygo, αναφερόμενος σε μία μεταγραφή του που δεν προχώρησε.

Ο σούπερ σταρ της Real Madrid γνωστοποίησε ότι το 2017, σε ηλικία 17 ετών, βρέθηκε πολύ κοντά στους Reds – και μάλιστα έναντι ενός ποσού που δεδομένης της σημερινής αξίας του παίκτη θα έμοιαζε κλοπή-, ωστόσο προτίμησε να παραμείνει στη Βραζιλία προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα για τη μεταγενέστερη καριέρα του στην Ευρώπη.

«Δεν ολοκληρώθηκε το deal γιατί δεν ήθελα», ήταν η πρώτη του δήλωση για το θέμα, στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Guardian.

«Ήθελα να μείνω στη Santos, παρότι η προσφορά ήταν πολύ καλή. Το μονοπάτι που μου υποσχέθηκαν θα ήταν πολύ καλό για την καριέρα μου. Ήταν να τελειώσω τις σπουδές μου στην Αγγλία, για να προετοιμαστώ για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.»

Έπειτα ο Βραζιλιάνος επεκτάθηκε λίγο περισσότερο για τη «χαλασμένη» μεταγραφή:

«Πάντα είχα όνειρο να παίξω στην Ευρώπη.»

«Όλα ήταν μία χαρά, όμως η επιθυμία μου μίλησε δυνατότερα. Ήθελα να μείνω στη Santos και να γράψω λίγη ιστορία με αυτή την ομάδα. Και αυτό συνέβη. Μπόρεσα να εκπληρώσω το όνειρό μου να παίξω στη Santos. Είναι αλήθεια όμως, παραλίγο να πάω στη Liverpool.»

O winger της Real Madrid, Rodrygo.
O winger της Real Madrid, Rodrygo.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com