Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με Alisson, Trent, Jota και Bajcetic η προπόνηση!

Με Alisson, Trent, Jota και Bajcetic η προπόνηση!

Επιτέλους σημαντικές επιστροφές για τη Liverpool, η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Atalanta στο Anfield για το UEFA Europa League και είδε τους Alisson Becker, Diogo Jota, Trent Alexander-Arnold και Stefan Bajcetic να παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα της ομαδικής προπόνησης.

Οι 4 άσοι συμμετείχαν σε ορισμένα μέρη της κανονικής προπόνησης το μεσημέρι της Τρίτης στο AXA Training Centre και δεδομένα θα χρειαστούν ορισμένες μέρες, πριν μπορέσουν να βγάλουν ολόκληρο το πρόγραμμα.

Δεν υπολογίζονται από τον Jürgen Klopp για την αναμέτρηση της Πέμπτης, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε ορισμένους εξ’ αυτών να παίρνουν χρόνο συμμετοχής στο ματς της Κυριακής με αντίπαλο την Crystal Palace στο Anfield.

Ο Bajcetic είχε αρχικά ενταχθεί στης προπονήσεις της U21 πριν από μια εβδομάδα, χωρίς να νιώσει νέες ενοχλήσεις και από σήμερα προπονείται ξανά με την πρώτη ομάδα, έπειτα από πολλούς μήνες.

Όσο αφορά τους Alisson, Trent και Jota, η Liverpool τους στερήθηκε για περισσότερα από δέκα παιχνίδια, ωστόσο τώρα δείχνουν έτοιμοι να επιστρέψουν και να βοηθήσουν την ομάδα στο τελευταίο και καθοριστικό διάστημα της σεζόν.

Νέα προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, με τους μοναδικούς παίκτες που παραμένουν τραυματίες να είναι οι Thiago, Ben Doak και Joel Matip.

Οι ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν την Τρίτη:

Τερματοφύλακες: Alisson, Kelleher, Adrian, Mrozek

Αμυντικοί: Van Dijk, Konate, Quansah, Gomez, Alexander-Arnold, Bradley, Robertson, Τσιμίκας

Μέσοι: Mac Allister, Szoboszlai, Endo, Jones, Elliott, Gravenberch, Bajcetic, Clark, McConnell, Nyoni

Επιθετικοί: Salah, Nunez, Diaz, Jota, Gakpo, Danns, Koumas, Gordon

Με σημαντικές επιστροφές οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com