Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έντονες φήμες για προφορική συμφωνία 3 ετών με Ruben Amorim

Έντονες φήμες για προφορική συμφωνία 3 ετών με Ruben Amorim

Τα τελευταία δημοσιεύματα από την Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι οι εκπρόσωποι του Ruben Amorim θα συναντηθούν με τη Liverpool σήμερα για μια πιθανή τριετή συμφωνία ως προπονητής.

Με τον Amorim να τοποθετείται ως φαβορί για να αναλάβει τη θέση του Jurgen Klopp στο τέλος της σεζόν, τα πράγματα φαίνεται πλέον να κινούνται με εντατικούς ρυθμούς. Η Liverpool ισχυρίστηκε ότι ήδη αυτή την εβδομάδα επιδιώκει συμφωνία για να αναλάβει ο 39χρονος μετά την ολοκλήρωση μιας περιόδου, που θα μπορούσε να δει την Sporting CP να κατακτά το νταμπλ.

Η εφημερίδα Correio da Manha αναφέρει τώρα ότι ο σύλλογος θα συναντηθεί με τον ατζέντη του Amorim, Raul Costa, την Τρίτη (σήμερα) για να «περιγράψει τους όρους μιας συμφωνίας». Αυτό έρχεται μετά τις αρχικές συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, με τον ίδιο τον Πορτογάλο – τουλάχιστον δημοσίως – να επικεντρώνεται αποκλειστικά στην προσπάθεια για τους τίτλους της Primeira Liga και της Taca de Portugal.

????«Προφορική συμφωνία» για τριετές συμβόλαιο

Ο δημοσιογράφος Pedro Sepulveda (όπως σας ενημερώσαμε από χθες το βράδυ) πρόσθεσε τη Δευτέρα ότι η Liverpool ήταν έτοιμη να προσφέρει στον Amorim τριετές συμβόλαιο, κάτι που τώρα φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τον Florian Plettenberg του Sky Germany.

Με τον Amorim να είναι επίσης υποψήφιος για τη θέση της Bayern Munich, ο Plettenberg υποστηρίζει ότι θα πρέπει να επιλέξει αντ’ αυτού τη μετακίνηση στο Anfield. Δηλώνει μάλιστα ότι υπάρχει «προφορική συμφωνία επί της αρχής» και ο πρώην μέσος της Benfica «θέλει να έρθει», αν και «δεν έχει κλείσει ακόμα».

Αυτό έρχεται με ένα πακέτο αποζημίωσης που δεν έχει ακόμη συμφωνηθεί με τη Sporting CP, με την Correio de Manha να προσθέτει ότι θα πρέπει να «πείσει» τον σύλλογο της Lisbon να επιτρέψει στον προπονητή του να αποχωρήσει.

????Ρήτρα αποδέσμευσης 10 εκατομμυρίων ευρώ;

Έχουν αναφερθεί διάφορες αμοιβές όσον αφορά τη ρήτρα, με τη συναίνεση τώρα να είναι ότι ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ (17,16 εκατομμύρια λίρες) για συλλόγους εκτός Πορτογαλίας.

Αλλά έχει επίσης υποστηριχθεί ότι μια συμφωνία κυρίων μεταξύ του Amorim και της Sporting CP θα του επέτρεπε να ενταχθεί σε έναν εκλεκτό σύλλογο, όπως η Liverpool, έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ (8,58 εκατ. λίρες).

Πηγές από το Merseyside επιμένουν ότι η κατάσταση δεν έχει προχωρήσει τόσο πολύ όσο υποστηρίζεται στην Πορτογαλία, με τον σύλλογο πιθανότατα να κρατάει επιφυλάξεις, όταν πρόκειται για διαπραγματεύσεις σχετικά με τον διάδοχο του Klopp.

Όλα δείχνουν πάντως ότι ο Amorim θα γίνει ο επόμενος προπονητής της Liverpool, με την Τρίτη (σήμερα) να είναι μια καθοριστική ημέρα, η αρχή της επόμενης εποχής.

Έντονες φήμες για προφορική συμφωνία 3 ετών με Ruben Amorim
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com