Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Καμία απολύτως ευθύνη» από τον Klopp στον Quansah

«Καμία απολύτως ευθύνη» από τον Klopp στον Quansah

Ο Jarell Quansah πλήρωσε το τίμημα για την άστοχη πάσα στο παιχνίδι με την Man Utd, αλλά ο Jurgen Klopp ήταν ξεκάθαρος μετά την ισοπαλία ότι δεν υπάρχει «καμία απολύτως ευθύνη» στους ώμους του νεαρού.

Η Man Utd εκμεταλλεύτηκε το δώρο να επιστρέψει στο παιχνίδι μετά την άστοχη πάσα του Quansah στον Virgil van Dijk, με τον Bruno Fernandez να πιάνει εκτός γραμμής τον Caoimhin Kelleher και να διαμορφώνει το 1-1. Η Liverpool είχε τον έλεγχο μέχρι εκείνη τη φάση και θα έπρεπε να είχε προηγηθεί με μερικά γκολ, αλλά αυτή η έλλειψη αποτελεσματικής απόδοσης μπροστά από το τέρμα, ανάγκασε την ομάδα να χάσει δύο κρίσιμους βαθμούς.

Και ενώ ο Quansah μπορεί να είναι ο εύκολος αποδιοπομπαίος τράγος για την κατάρρευση, ο Klopp δέχεται ότι τα λάθη συμβαίνουν και ότι ο 21χρονος θα μάθει από αυτά. Και το μήνυμά του για τον αμυντικό του ήταν σαφές.

Ο Klopp δήλωσε για τον κεντρικό αμυντικό: «Κοιτάξτε, ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θα παίξει στην Premier League για τη Liverpool και σας έχω άσχημα νέα [ότι] δεν θα είναι το τελευταίο του λάθος, δυστυχώς. Αλλά έτσι είναι η ζωή. Νομίζω ότι το αντιμετώπισε εξαιρετικά και το αντιμετωπίσαμε καλά.
Όταν τα είδωλά μας στο παρελθόν έκαναν τέτοιου είδους λάθη, δεν υπήρχαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπότε ελπίζω να είναι αρκετά έξυπνος ώστε να απενεργοποιήσει αυτό το κομμάτι. Μην διαβάζετε την Daily Mail ή οτιδήποτε άλλο, όπου αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους σε αυτές τις στιγμές σαν να σας προσέβαλαν προσωπικά.

Αυτό είναι μέρος της δουλειάς, αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, θέλουμε να κρατάμε την μπάλα, θέλουμε να έχουμε την μπάλα, θέλουμε να παίζουμε [στο] χτίσιμο, όλα αυτά τα πράγματα. Δεν είναι μια σπουδαία κατάσταση, αλλά όπως είπα, έχουν υπάρξει μεγαλύτερα λάθη στο ποδόσφαιρο και δεν τα εκμεταλλεύτηκαν. Βέβαια ο Bruno είδε την ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκε. Και έτσι έχουν τα πράγματα.

Οπότε, απολύτως καμία κατηγορία ή οτιδήποτε άλλο, καθόλου, καμία κριτική. Αυτό απλά συμβαίνει, θα μάθει από αυτό και αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να συμβεί».

«Καμία απολύτως ευθύνη» από τον Klopp στον Quansah
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com