Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην Ισπανία ο Τhiago για αποθεραπεία περιμένοντας προτάσεις

Στην Ισπανία ο Τhiago για αποθεραπεία περιμένοντας προτάσεις

Ο Τhiago δεν βρίσκεται πλέον στο Liverpool καθώς επικεντρώνεται στην αποθεραπεία του από έναν επίμονο τραυματισμό, με τον μέσο να περιμένει προσφορές από τη Μέση Ανατολή αυτό το καλοκαίρι.

Ενώ το συμβόλαιό του πρόκειται να λήξει στο τέλος της σεζόν, ο Τhiago έχει ήδη παίξει το τελευταίο του παιχνίδι για τη Liverpool και όπως φαίνεται μπορεί να έχει φύγει πιο νωρίς.

Δημοσιεύματα στην Ισπανία, μέσω της Relevo, υποστηρίζουν ότι ο 32χρονος επέστρεψε στη χώρα για να εργαστεί με τον προσωπικό του ιατρό, ο οποίος θα έχει έρθει με άδεια από την Liverpool. Αυτό έρχεται καθώς ένα συνεχές πρόβλημα στο ισχίο τον έχει ήδη αποκλείσει από την αγωνιστική δράση για το υπόλοιπο της σεζόν, με τον Thiago να επικεντρώνεται τώρα στη μακροπρόθεσμη φυσική του κατάσταση. Αυτό γίνεται με σκοπό να εξασφαλίσει μια μετακόμιση αλλού αυτό το καλοκαίρι, όταν το συμβόλαιό του με τη Liverpool τελειώσει.

Υποστηρίζεται ότι ο Τhiagi αναμένει προσφορές από τη Μέση Ανατολή, με πιθανούς προορισμούς τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ. Ο αδερφός του, Raphinha, αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην ομάδα του Κατάρ Αl Arabi ενώ παίκτες όπως οι Fabinho, Sadio Mane, Roberto Firmino έχουν μετακομίσει στη Saudi Pro League.

Ωστόσο, ο Τhiago «δεν έχει λάβει καμία επίσημη πρόταση» σε αυτή τη φάση και ο μέσος «βάζει προτεραιότητα στην ανάκαμψη πριν επιλέξει τον εν λόγω σύλλογο».

Ο Τhiago συμμετείχε για τελευταία φορά για τη Liverpool σε μια σύντομη εμφάνιση εναντίον της Arsenal τον Φεβρουάριο, η οποία αποδείχθηκε η πρώτη και μοναδική του εμφάνιση στη σεζόν. Σπάνια έχει εμφανιστεί στο Anfield ή στο AXA Training Center έκτοτε, με την απόφαση που πιθανότατα πάρθηκε σε αυτό το στάδιο, να του επιτραπεί να κάνει μία προετοιμασία για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, πριν την έξοδό του.

Υπάρχει η πιθανότητα ο Τhiago να επιστρέψει στο Μerseyside πριν από το τέλος της σεζόν φυσικά, με τον βετεράνο να εξακολουθεί να δικαιούται ένα αποχαιρετισμό στο Anfield. Θα είναι μια συγκινητική μέρα όταν η Wolves θα επισκεφθεί την τελευταία αγωνιστική της Premier League στις 19 Μαΐου, με όχι μόνο τους Thiago και Joel Matip να αποχωρούν, αλλά και τον Jürgen Klopp με το επιτελείο του.

Στην Ισπανία ο Τhiago για αποθεραπεία περιμένοντας προτάσεις
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com