Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φήμες από Πορτογαλία για συμφωνία με Amorim αυτή την εβδομάδα!

Φήμες από Πορτογαλία για συμφωνία με Amorim αυτή την εβδομάδα!

Ο θόρυβος γύρω από τον Ruben Amorim γίνεται όλο και πιο δυνατός και οι τελευταίοι ισχυρισμοί από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι η Liverpool «ελπίζει» να καταλήξει σε συμφωνία με τον προπονητή της Sporting Lisbon αυτή την εβδομάδα.

Οι αναφορές ότι έχουν ήδη πραγματοποιηθεί συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών εμφανίστηκαν την περασμένη εβδομάδα, εν μέσω του ότι ο Amorim έγινε το τελευταίο φαβορί για να αναλάβει τη θέση του προπονητή στο Anfield.

Ο ίδιος ο Amorim παραδέχτηκε ότι «δεν μπορεί να εγγυηθεί» ότι θα παραμείνει στη Sporting και μετά τη φετινή σεζόν, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά. Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος Pedro Sepulveda βρίσκεται στο επίκεντρο των ενημερώσεων που αφορούν τη Liverpool με τον 39χρονο και το Σαββατοκύριακο παρέδωσε άλλη μια ενημέρωση.

Υποστηρίζει ότι ο σύλλογος «ελπίζει να καταλήξει σε πλήρη συμφωνία για τους όρους του συμβολαίου» αυτή την εβδομάδα, με τη συνάντηση μεταξύ του ατζέντη του Amorim και της Liverpool να έχει προγραμματιστεί για «αυτή τη Δευτέρα».

Αν και υπάρχει κάποια αμφιβολία σχετικά με την αξιοπιστία των ισχυρισμών του, αξίζει να έχουμε κατά νου ότι βοήθησε στην αποκάλυψη των ειδήσεων των Darwin Nunez και Luis Diaz τα τελευταία χρόνια.

Αναφέρεται ότι η δραματική νίκη της Sporting με 2-1 επί της Benfica το Σάββατο επέτρεψε την επιτάχυνση των διαπραγματεύσεων, με την ομάδα του Amorim να βρίσκεται πλέον με τέσσερις βαθμούς διαφορά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και με ένα παιχνίδι στο χέρι.

Η ομάδα του Amorim χρειάζεται να μαζέψει 15 βαθμούς στα τελευταία επτά παιχνίδια για να κατακτήσει για δεύτερη φορά το πρωτάθλημα με τη Sporting. Αυτό είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αφορά μόνο τους ατζέντηδες του Amorim, καθώς ότι η προσοχή του θα είναι στραμμένη στο να κλείσει τη σεζόν με επιτυχία και όχι στο να διαπραγματευτεί με τη Liverpool.

Ο 39χρονος έχει ήδη δηλώσει:

«Δεν πρόκειται να συζητήσω τίποτα με τη Sporting, χρωστάω πολλά στη Sporting, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Δεν θα ασκήσω ποτέ πίεση για να φύγω».

Η ρήτρα αποδέσμευσης του Amorim μεταβάλλεται συνεχώς από τότε που έγινε γνωστό το ενδιαφέρον της Liverpool, έχει αναφερθεί ότι φτάνει στα 25 εκατομμύρια λίρες. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι φαίνεται να υπάρχει περιθώριο διαπραγμάτευσης, κάτι που επαναλαμβάνεται περαιτέρω από την πρόσφατη ενημέρωση του δημοσιογράφου Fabrizio Romano, για την κατάσταση του συμβολαίου του Πορτογάλου προπονητή.

Λέγεται ότι η ρήτρα αποδέσμευσης του Amorim αξίζει 25,7 εκατομμύρια λίρες για τους συλλόγους της Πορτογαλίας, 17,1 εκατομμύρια λίρες για εκείνους του εξωτερικού και 8,5 εκατομμύρια λίρες σε περίπτωση που ένας «κορυφαίος σύλλογος» κάνει μια προσέγγιση – και εκεί θα μπορούσε να έρθει η Liverpool.

Είναι σίγουρα μια εξέλιξη που πρέπει να παρακολουθείται, όπως και το πώς ο προπονητής της Sporting θα κλείσει τη σεζόν, καθώς διεκδικεί την επιτυχία στο πρωτάθλημα και τον τελικό του Taca de Portugal.

Αυτό σημαίνει ότι το τελευταίο του παιχνίδι της σεζόν θα πέσει στις 26 Μαΐου, μια εβδομάδα μετά το τελευταίο παιχνίδι της Liverpool για το πρωτάθλημα και τέσσερις μετά από μια πιθανή συμμετοχή στον τελικό του Europa League.

Αυτοί οι ισχυρισμοί έχουν πλέον επιβεβαιωθεί από περισσότερους Πορτογάλους δημοσιογράφους, συμπεριλαμβανομένου του αξιόπιστου πρακτορείου «Mais Futebol» μέσω του δημοσιογράφου Bruno Andrade που εδρεύει στη Lisbon.

Φήμες από Πορτογαλία για συμφωνία με Amorim αυτή την εβδομάδα!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com