Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carvalho: «Ευγνώμων στον Klopp, δεν ένιωθα μεγάλη εμπιστοσύνη»

Carvalho: «Ευγνώμων στον Klopp, δεν ένιωθα μεγάλη εμπιστοσύνη»

"Ψήφος εμπιστοσύνης" από τον Klopp στον Fabio Carvalho.

Ο Fabio Carvalho προχώρησε σε μία ανασκόπηση της περσινής παρουσίας του στη Liverpool, μήνες μετά από προηγούμενες δηλώσεις του που είχαν προκαλέσει αντιδράσεις.

Ο νεαρός Πορτογάλος είχε σπεύσει να μιλήσει για παρερμηνεία των λεγομένων του μετά την αρνητική κριτική που εισέπραξε σχετικά με τις σπόντες που του χρεώθηκαν ότι πέταξε στον Jurgen Klopp, και χθες αναφέρθηκε ξανά στον Γερμανό.

Τον περασμένο Γενάρη ο Fabio παραχωρήθηκε δανεικός στη Hull City σε συνέχεια του λιγοστού χρόνου συμμετοχής που λάμβανε στη RB Leipzig, και ενόψει της επιστροφής του στους Reds το καλοκαίρι, θα λέγαμε πώς προσπάθησε να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να εξασφαλίσει στον εαυτό του μία καλή υποδοχή.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα A Bola της Πατρίδας του, ο 21χρονος αναφέρθηκε συνολικά στη μέχρι τώρα θητεία του στην ομάδα μας:

«Ήταν κατά κάποιο τρόπο όπως η καριέρα μου: Με τα ‘πάνω’ και τα ‘κάτω’ της. Όμως έμαθα πολλά εκεί, από παίκτες που ήταν σε άλλο επίπεδο», είπε αρχικά.

«Πήγα στη Liverpool γιατί θέλω να είμαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Και για να φτάσω εκεί, πρέπει να ανταγωνίζομαι τους καλύτερους παίκτες του κόσμου κάθε μέρα.»

«Είναι ένα πολύ δυνατό γκρουπ, εντός και εκτός γηπέδου, και με καλωσόρισαν σαν έναν από αυτούς. Είμαι πολύ ευγνώμων σε αυτούς και στον Klopp.»

«Ήταν καλή», απαντά όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον προπονητή.

«Με βοήθησε. Όταν όμως έφτασα στην ομάδα, ήμασταν σε μία πολύ δύσκολη περίοδο, εντός και εκτός γηπέδου. Υπήρχαν προβλήματα με την ομάδα, και χρειαζόταν να στραφεί στους παίκτες που εμπιστευόταν περισσότερο.»

«Εγώ είχα μόλις έρθει και δεν είχε τη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, πάντα όμως με βοηθούσε πολύ και μου υποδείκνυε τι χρειάζεται να κάνω καλύτερα και τι δεν πρέπει να κάνω.»

«Όμως είχαμε παίκτες με πολλή πείρα, που έπαιζαν πολύ καλά, παρότι η ομάδα δεν ήταν στα καλύτερά της. Ήμουν εκεί για να μάθω και να συνεχίσω να προπονούμαι.»

Έπειτα ο Carvalho αναφέρθηκε στο πώς επηρεάστηκε ψυχολογικά από τη μείωση του χρόνου συμμετοχής του, ειδικά μετά τους πρώτους μήνες της περσινής σεζόν:

«Υπήρχαν παιχνίδια στα οποία έμπαινα και είχα έλλειψη αυτοπεποίθησης, ίσως λόγω του τρόπου που έπαιζα, ή επειδή έπαιρνα λίγες ευκαιρίες.»

«Καθώς όμως ήμασταν σε μία άσχημη φάση, θεωρώ ότι (σ.σ. ο Klopp) αποφάσισε να ποντάρει περισσότερο σε εμπειρότερους παίκτες, για να προσπαθήσει να ξεπεράσει αυτή την κακή στιγμή.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com