Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Cisse: «Περήφανος που ανήκω στην οικογένεια της Liverpool»

Cisse: «Περήφανος που ανήκω στην οικογένεια της Liverpool»

Με τη φανέλα της Liverpool αγωνίστηκε και σκόραρε ο Djibril Cisse το απόγευμα του Σαββάτου στο Anfield κόντρα στους Ajax Legends, με τον ίδιο να τονίζει πως είναι περήφανος που ανήκει στην Κόκκινη οικογένεια.

Σχολιάζοντας τη Σαββατιάτικη εμπειρία του, δήλωσε:

“ Δεν είναι κάθε Σαββατοκύριακο που παίζεις μπροστά σε σχεδόν 60.000 άτομα, οπότε πρέπει να απολαμβάνεις κάθε δευτερόλεπτο. Είναι ένας ιδιαίτερος σύλλογος, ξεχωριστοί οπαδοί, ξεχωριστά παιδιά και είναι πάντα χαρά να βρίσκομαι εδώ. ”

“ Στο Πρώτο ημίχρονο, όταν έχεις αποσυρθεί για πέντε, έξι, επτά ή 10 χρόνια κάποιοι από εμάς, είναι δύσκολο να μπεις στο παιχνίδι. Χρειάζεσαι λίγα λεπτά για να μπεις σε αυτό και είμαι λίγο νεότερος, οπότε όταν μπω, πρέπει να κάνω τη διαφορά! Αυτό προσπάθησα να κάνω. Κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα του Ajax και είναι σημαντικό να μην χάνουμε μπροστά στο κοινό μας. ”

Για το γκολ της ισοφάρισης που σημείωσε:

“ Όταν σκοράρεις όλη σου τη ζωή… αυτό είναι το μόνο πράγμα που ξέρω να κάνω καλά και ακόμα κι αν είναι φιλικό ή παίζω με τα παιδιά μου, πρέπει να σκοράρω! ”

“ Είναι πάντα το ίδιο συναίσθημα, είναι πάντα υπέροχο και ακόμη περισσότερο σήμερα. ”

Για την εμπειρία με τον Sven-Goran Eriksson:

“ Είναι πολύ ασυνήθιστο για έναν προπονητή να λέει «Ήταν όνειρό μου να προπονήσω τη Liverpool» ή να προπονήσω άλλη ομάδα και ήταν αρκετά ανοιχτός, πολύ ξεκάθαρος γι’ αυτό, και νομίζω ότι είναι καλό που ήταν ο προπονητής σήμερα. ”

“ Πέτυχε έναν από τους στόχους του και επιπλέον κερδίσαμε, οπότε είναι μια ξεχωριστή μέρα για εμάς και για εκείνον. Είναι σπουδαίος μάνατζερ. Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να δουλέψω μαζί του, αλλά τον σέβομαι πραγματικά και είμαι χαρούμενος για αυτόν. ”

Ο Cisse ισοφάρισε για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com