Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σπόντες από τον Fabio Carvalho για την σχέση του με τον Jurgen Klopp

Σπόντες από τον Fabio Carvalho για την σχέση του με τον Jurgen Klopp

Ο Fabio Carvalho ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του ως δανεικού στη RB Leipzig αυτό το παράθυρο, αφήνοντας αιχμές για την σχέση του με τον Jurgen Klopp.

Ο πρώην παίκτης της Fulham δυσκολεύτηκε για τον αγωνιστικό του χρόνο υπό τον Jürgen Klopp και πολλοί αμφισβήτησαν πώς ήταν η σχέση μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Carvalho έκανε το ντεμπούτο του με τη RB Leipzig στη νίκη με 7-0 επί της FC Grinma και ο Πορτογάλος μέσος άνοιξε το σκορ για τη νέα του ομάδα. Ο προπονητής του, Μarco Rosse δήλωσε στα ΜΜΕ μετά το τέλος του παιχνιδιού: «Ο Fabio φαινόταν πολύ ενθουσιασμένος με το παιχνίδι και μπορείτε να δείτε τις ιδιότητές του και εκεί.»

Ο Carvalho μίλησε για τη σχέση του, ή έλλειψη σχέσης, με τον Jürgen Klopp: «Δεν του μιλάω πραγματικά, για να είμαι δίκαιος. Δεν μου έδωσε πραγματικά καμία συμβουλή. Έπρεπε απλώς να μάθω καθώς προχωράω και νιώθω ότι είναι καλύτερο για μένα να ωριμάσω ούτως ή άλλως», ανέφερε ο Manuel Veth του transfermarkt.com.

Πολλοί παίκτες τα τελευταία χρόνια έχουν σχολιάσει τον τρόπο με τον οποίο παρέμειναν σε επαφή με τον Jurgen Klopp καθ’ όλη τη διάρκεια του δανεισμού τους, με το αφεντικό να τους στέλνει τακτικά μηνύματα συμβουλών και υποστήριξης. Ωστόσο, σίγουρα δεν φαίνεται να υπάρχει ισχυρός δεσμός μεταξύ Carvalho και Κlopp.

Ο Jurgen Klopp έχει δείξει ότι αν είσαι αρκετά καλός και είσαι πρόθυμος να παίξεις στο σύστημά του, θα έχεις την ευκαιρία σου. Θα μπορούσε να προβληθεί το επιχείρημα ότι ο Carvalho δεν εντυπωσίασε αρκετά το αφεντικό της Liverpool στην προπόνηση. Αν και ο Γερμανός manager μίλησε δημοσίως με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό Πορτογάλο.

Σπόντες από τον Fabio Carvalho για την σχέση του με τον Jurgen Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com