Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Όταν οι managers στην Αγγλία χάνουν την ψυχραιμία τους (Μέρος 5ο)

Όταν οι managers στην Αγγλία χάνουν την ψυχραιμία τους (Μέρος 5ο)

Κάποιοι πιστεύουν πως στον εκνευρισμό του Klopp κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μετά τον αγώνα του FA Cup με την Manchester United, συνετέλεσε και η υπερπλήρης αίθουσα Τύπου του Old Trafford η οποία είναι μικρή για τα δεδομένα της Premier League, αφού αποτελείται από 4 μικρά δωμάτια χωρίς πόρτες.

Όσοι την έχουν επισκεφτεί τακτικά δηλώνουν πως το περιβάλλον αυτό, από μόνο του μπορεί να πυροδοτήσει την ένταση.

«Καταλαβαίνω απολύτως την απογοήτευση του» λέει ο Frederiksen για το επεισόδιο με τον Klopp την Κυριακή, ο οποίος έχει πάρει και άλλες φορές συνέντευξη από τον Γερμανό Τεχνικό από την εποχή ακόμα που ο τελευταίος ήταν στην Mainz, μεταξύ 2001 και 2008.

«Είναι ένας από τους καλύτερους managers στον κόσμο, μαζί με τον Pep Guardiola και τον σέβομαι πολύ. Πραγματικά. Γνωρίζω ότι ποτέ δεν μπορείς να φτάσεις στο επίπεδο αυτό (του Klopp) αν δεν είσαι ένας από τους χειρότερους losers στον κόσμο και νομίζω πως όλη η ιστορία έχει να κάνει με αυτό. Είχαν προηγηθεί δύο φορές εναντίον της Manchester United και ήταν το φαβορί για τη νίκη, αλλά τελικά έχασαν με αυτόν τον τρόπο». συνέχισε.

«Το να είναι ένας τόσο κακός loser ήταν πραγματικά εκνευριστικό για αυτόν. Αν το δούμε αλλιώς, δεδομένου ότι φεύγει από τη Liverpool αυτό το καλοκαίρι, νομίζω πως το όνειρο του ήταν να τελειώσει τη χρονιά του στο Wembley, στον Τελικό του FA Cup και αυτό το έχασε, οπότε καταλαβαίνω την απογοήτευση του».

«Δεν κρατώ κάποια κακία εναντίον του, αλλά εκείνη τη στιγμή ήταν πραγματικά εκτός εαυτού» ολοκλήρωσε.

Συνεχίζεται…

Όταν οι managers στην Αγγλία χάνουν την ψυχραιμία τους (Μέρος 5ο)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com