Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ισοπαλία με τη West Ham

Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ισοπαλία με τη West Ham

Ο Jürgen Klopp μίλησε μετά την ισοπαλία της ομάδας με 2-2 κόντρα στη West Ham το μεσημέρι του Σαββάτου στο Λονδίνο, αναφερόμενος τόσο στην εμφάνιση, όσο και στην υπόθεση τίτλου που πλέον έλαβε τέλος για τους Reds.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε πως είδε τον αγώνα:

“ Μια έντονη περίοδος για τα αγόρια – 10 ημέρες, τέσσερις αγώνες, τελευταία σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κυρίαρχο, καλό παιχνίδι. Όχι η υψηλότερη ένταση, συμβαίνει αρκετά συχνά όταν έχετε αυτές τις έντονες περιόδους, πρέπει να κάνεις τα πόδια σου να έρθουν σε λειτουργία. Δημιουργήσαμε, ήμασταν υπερκυρίαρχοι, αλλά δεχόμαστε ούτως ή άλλως, το πρώτο γκολ από κόρνερ. Οχι πολύ καλο. Μιλήσαμε για αυτό στο ημίχρονο, ότι το μόνο πράγμα που δεν μου άρεσε είναι ο τρόπος που αντιμετωπίσαμε τις ευκαιρίες που χάσαμε. ”

“ Δεν έχει νόημα γιατί δεν μπορούμε να νιώθουμε συνεχώς ότι κουβαλάμε μαζί μας ότι δεν σκοράραμε για λίγο, απλώς προσπαθούμε να το αγνοήσουμε για μια φορά. Το να βγαίνεις έξω και να σκοράρεις νωρίς [στο δεύτερο ημίχρονο] βοήθησε, προφανώς. Ωστόσο ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, υπερελεγχόμενο, πιο έντονο τώρα, προκάλεσε τεράστια προβλήματα και αν υπήρχε ένας άξιος νικητής σήμερα θα ήταν μόνο η Liverpool, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι, όχι πάντα τουλάχιστον. ”

“ Έτσι, σκοράραμε για το 2-1 και δεχθήκαμε μετά την ισοφάριση και εδώ είμαστε στον ένα βαθμό. Αυτό προφανώς δεν μας αρκεί αλλά δεν μπορούμε να το μην αλλάξουμε πια. ” Είπε ο Klopp.

Για τις 5 αλλαγές της αρχικής ενδεκάδας:

“ Όπως είπα, τέσσερα παιχνίδια σε 10 μέρες. Αν μπορείτε να βρείτε έναν προπονητή που μπορεί να παίξει την ίδια ομάδα σε τέσσερα παιχνίδια… Είπα ότι αυτό θα είναι στην επόμενη γενιά, όχι για εμένα. Προσπαθώ να κάνω αυτό που πιστεύω ότι είναι σωστό και σκέφτηκα ότι τα αγόρια που έπαιξαν τα πήγαν πολύ καλά. Ο Cody δεν ξεκίνησε το τελευταίο παιχνίδι λόγω της ιδιωτικής του κατάστασης. Ο Harvey [Elliott] έπαιξε πολύ καλά. ”

“ Ο Jarell [Quansah] τα πήγε πολύ καλά. Έτσι είναι ως κεντρικός αμυντικός, κατά καιρούς βρίσκεσαι στη φάση όταν μπαίνουν γκολ και έτσι είναι. Αλλά έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Προσπάθησα να κάνω το σωστό [με τη σύνθεση]. ”

Όσο για τη μάχη του τίτλου:

“ Δεν το σκέφτομαι πραγματικά. Έτσι, είπα πριν, πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας. Δεν κερδίσαμε το παιχνίδι. Αυτό δεν βελτιώνει μαζικά την κατάστασή μας τώρα. Μοιάζουν [η City και η Arsenal] ότι θα χάσουν δύο ή τρία παιχνίδια; Όχι, δεν το νομίζω αλλά, ειλικρινά, δεν είμαι θυμωμένος ή οτιδήποτε άλλο… Δεν το σκέφτομαι. ”

“ Απλώς πρέπει να κερδίζουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες και ας δούμε τι σημαίνει αυτό στο τέλος. Τι έχουμε τώρα; 75 βαθμούς; 84 [είναι] πιθανοί και νομίζω ότι είναι καλός στόχος να προσπαθήσουμε να το κάνουμε αυτό. Αυτή θα είναι η στάση μου, η νοοτροπία μου και θα δούμε τι σημαίνει αυτό. Πριν από κάποιο καιρό κάποιος έγινε πρωταθλητής με 84 βαθμούς νομίζω, πριν από πολύ καιρό. Λυπάμαι, αλλά δεν έχω καλύτερα νέα για εσάς. ”

Για το 2-2 που ήρθε αμέσως πριν τις αλλαγές:

“ Δεν πίστευα ότι το παιχνίδι έμοιαζε ότι θα σκοράρουν τα επόμενα δευτερόλεπτα, για να είμαι 100% ειλικρινής. Έγινε πάντως. Όχι, απλώς ξέραμε [έπρεπε να κάνουμε αλλαγές]. Θα μπορούσαμε να αλλάξουμε τον Robbo γιατί μπορούσες να δεις ότι ήταν στα άκρα, αλλά είναι λίγο δύσκολο. ”

“ Οι πρώτες τρεις αλλαγές που κάναμε ήταν απλώς για να ελέγξουμε το παιχνίδι, να συνεχίσουμε να ελέγχουμε το παιχνίδι και να σκοράρουμε το τρίτο γκολ. Και τότε έγινε το 2-2. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να σκοράρουμε το τρίτο ούτως ή άλλως, οπότε αυτή ήταν η ιδέα. Δεν ένιωθα ότι είναι η στιγμή που σίγουρα θα σκοράρουν, όχι. ”

Ο Jürgen Klopp μετά τη λήξη του αγώνα στο Λονδίνο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com