Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε παρερμηνεία των δηλώσεων του αναφέρθηκε ο Fabio Carvalho

Σε παρερμηνεία των δηλώσεων του αναφέρθηκε ο Fabio Carvalho

Μετά από δημοσιεύματα που φάνηκε να υποδηλώνουν ότι ο Fabio Carvalho είχε ελάχιστη επικοινωνία με τον Jurgen Klopp πριν από τον καλοκαιρινό δανεισμό του, ο νεαρός ξεκαθάρισε ότι επρόκειτο για «παρεξήγηση».

Ο 20χρονος έχει στερηθεί ευκαιριών στο Anfield από τότε που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι, με οκτώ συμμετοχές στην αρχική ενδεκάδα. στις 21 συνολικά εμφανίσεις του με την Liverpool. Γρήγορα έγινε φανερό ότι δεν ταίριαζε φυσικά σε κανένα από τα συστήματα του Jurgen Klopp και αυτό οδήγησε σε προσωρινή μετακίνηση στην RB Leipzig, η οποία δεν έχει ακόμη δώσει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής.

Και σε συνέντευξή του τον περασμένο μήνα, ο Carvalho ρωτήθηκε αν ο Klopp του έδωσε κάποια συμβουλή πριν τη μετακίνησή του.

Ο ίδιος δήλωσε: «Για να είμαι δίκαιος, δεν του μιλάω πραγματικά». Και πρόσθεσε: «Δεν μου έδωσε πραγματικά καμία συμβουλή».

Δεν είναι ακριβώς αυτό που θα ήθελε κανείς να ακούσει, αλλά ο 20χρονος δήλωσε έκτοτε ότι υπήρξε μια «παρεξήγηση», καθώς προσπάθησε να ξεκαθαρίσει τις αναφορές από εκείνη τη συνέντευξη.

«Μίλησα με τον Jurgen Klopp», διευκρίνισε ο Carvalho στο NDTV. «Αυτό που είπα σε εκείνη τη συνέντευξη ήταν ότι δεν του μίλησα για να έρθω στην RB Leipzig. Υπήρξε μια μικρή παρεξήγηση».

Ήταν ένα σημαντικό σημείο που έπρεπε να ξεκαθαρίσει ο Carvalho, αφού τα αρχικά του λόγια έδιναν μια ανησυχητική εικόνα. Δεν έχει στερηθεί υποστήριξης καθ’ όλη τη διάρκεια της μέχρι τώρα διαδρομής του δανεισμού του και αυτή περιλαμβάνει πλέον τόσο νυν όσο και πρώην μέλη της πρώτης ομάδας της Liverpool.

«Όσον αφορά τους παίκτες, μίλησα με τον James Milner, τον αρχηγό Jordan Henderson, τον Joe Gomez και τον Trent», είπε. «Μίλησα με μερικούς παίκτες και μου είπαν απλά να συνεχίσω, να συνεχίσω να δουλεύω και τα πράγματα θα συμβούν. Νομίζω ότι αυτή είναι η νοοτροπία μου, να συνεχίσω να δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ και τα πράγματα θα συμβούν».

Ο Carvalho παραδέχτηκε ότι το ξεκίνημα στη Leipzig ήταν «λίγο δύσκολο», καθώς «δεν καταλάβαινε» τι ήθελε ο προπονητής Marco Rose, αλλά ανυπομονεί να δείξει ότι είναι έτοιμος όταν κληθεί. Στα τρία παιχνίδια της Leipzig μέχρι στιγμής, ο Carvalho έχει κάνει δύο συμμετοχές από τον πάγκο για συνολικά μόλις 18 λεπτά.

Σε παρερμηνεία των δηλώσεων του αναφέρθηκε ο Fabio Carvalho
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com