Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα κόλπα αστυνομίας & City στο Anfield, χάλασαν το «γλέντι» των Red fans

Τα κόλπα αστυνομίας & City στο Anfield, χάλασαν το «γλέντι» των Red fans

Μια κόκκινη λαοθάλασσα περίμενε την άφιξη των Liverpool & City στο Anfield την Κυριακή, αλλά οι οπαδοί της Liverpool στερήθηκαν το μεγάλο καλωσόρισμα με παραπλάνηση και τεχνάσματα.

Η σημασία της επίσκεψης της Man City στο πλαίσιο της κούρσας για τον τίτλο δεν περνούσε απαρατήρητη από κανέναν, με την ευκαιρία να δημιουργηθεί ένα πολύτιμο «μαξιλάρι» στην ομάδα του Pep Guardiola.

Όπως συνηθίζεται πριν από τέτοιου είδους παιχνίδια, οι οπαδοί της Liverpool έκαναν ουρά στην οδό Anfield εξοπλισμένοι με πυροτεχνήματα και τις φωνές τους, αλλά τελικά, δεν κατάφεραν να υποδεχτούν το πούλμαν της ομάδας.

Η ομάδα του Jurgen Klopp παρέκκλινε από τη συνηθισμένη της είσοδο, μπαίνοντας μέσω της Walton Breck Road, δίπλα από το κατάστημα του συλλόγου, και εισερχόμενη στο γήπεδο μέσω της κεντρικής κερκίδας.

Πρόκειται για μια κίνηση που έχουμε ξαναδεί, αλλά από ομάδες εκτός έδρας – για παράδειγμα, η Real Madrid έκανε το ίδιο την περασμένη σεζόν για να αποφύγει την ασφυκτική υποδοχή στην Anfield Road.

Συνήθως, έχοντας τη γνώση της υποδοχής ενός λεωφορείου όπως την τελευταία ημέρα με τη Wolves το 2022, η αστυνομία στήνει μπάρες κατά μήκος της οδού Anfield. Το ότι δεν το είχε αυτή τη φορά ήταν ένα στοιχείο ότι το λεωφορείο της ομάδας δεν θα ταξίδευε προς αυτή την κατεύθυνση.

Και μέσα σε όλα αυτά, αν αναρωτιόσασταν πού βρισκόταν το λεωφορείο της City, αυτό τρύπωσε κάτω από τη μύτη όλων, στην άλλη πλευρά της νέας εξέδρας της Anfield Road.

Ήταν μια πράξη τεχνάσματος και παραπλάνησης από την αστυνομία του Merseyside, η οποία στέρησε από τους οπαδούς της Liverpool τη διασκέδασή τους – υπήρχαν ακόμη και προτάσεις ότι οι παίκτες της City οδηγήθηκαν κατευθείαν ανάμεσα στους συγκεντρωμένους οπαδούς της Liverpool μέσα σε μεταφορείς ανθρώπων της Mercedes.

Το θέαμα θα ήταν απίστευτο αν το λεωφορείο της Liverpool μπορούσε να ταξιδέψει στην κανονική του διαδρομή, αλλά οι οπαδοί έμειναν να ανακαλύψουν μόνοι τους ότι το λεωφορείο έφτασε αλλού, αφού περίμενε στην καταρρακτώδη βροχή.

Όλες αυτές οι αλλαγές προέρχονται από την αστυνομία, η οποία ήταν ιδιαίτερα προσεκτική σε ό,τι αφορούσε την αναμέτρηση, αφού ζήτησε την έναρξη νωρίτερα στις 3.45 μ.μ. αντί για τις 4.30 μ.μ. που είναι η συνήθης ώρα έναρξης.

Το πέναλτι στην λήξη δεν ήταν το μόνο που στερήθηκε από τους οπαδούς της Liverpool την Κυριακή…

Τα κόλπα αστυνομίας & City στο Anfield, χάλασαν το «γλέντι» των Red fans
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com