Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συμφώνησε οριστικά και επιστρέφει ο Michael Edwards!

Συμφώνησε οριστικά και επιστρέφει ο Michael Edwards!

Την αποδοχή της πρότασης της FSG και την επιστροφή του στην Liverpool αποφάσισε οριστικά ο Michael Edwards.

O πρώην Αθλητικός Διευθυντής των Reds επιστρέφει στην ομάδα μετά από μια απουσία δύο ετών, έχοντας πια αρκετά διευρυμένο ρόλο στον Σύλλογο.

Συγκεκριμένα, ο γεννημένος στο Southampton αναλυτής, θα επιστρέψει σε έναν ρόλο Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, με πρώτο του στόχο την υπογραφή για τον ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή τον Richard Hughes, ο οποίος έχει τεράστιο σεβασμό στο χώρο του ποδοσφαίρου και αποχωρεί το καλοκαίρι από την Bournemouth.

Η αποχώρηση του Jurgen Klopp φαίνεται πως άνοιξε τη πόρτα της επιστροφής στον Edwards, αφού η φιλοσοφία των δύο ανδρών ήταν διαφορετική, κάτι που έφερε ζητήματα στην συνεργασία τους, με την FSG τότε να επιλέγει την υπεράσπιση του Γερμανού προπονητή.

Ο Edwards θα είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη όλων των τμημάτων, και του Recruitment και του Analyst δηλαδή, όντας πια επί του πρακτέου το δεξί χέρι των Βοστωνέζων στην ομάδα.

Άλλωστε μία από τις απαιτήσεις του Edwards για να επιστρέψει, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ήταν να του δοθεί και μέρος της εταιρείας της FSG, κάτι που δείχνει τις προθέσεις για ισχυροποίηση των σχέσεων και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Richard Hughes είναι πολύ κοντά στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com