Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σωτήρες οι παίκτες της Liverpool για νεαρό Red fan που πανικοβλήθηκε

Σωτήρες οι παίκτες της Liverpool για νεαρό Red fan που πανικοβλήθηκε

Οι απαράδεκτες σκηνές από τους οπαδούς της Forest, οδήγησαν τον νεαρό οπαδό της Liverpool στον αγωνιστικό χώρο κατά τη λήξη της αναμέτρησης.

Σίγουρα παρατηρήσατε μετά το τελικό σφύριγμα στο City Ground ότι, ένας νεαρός οπαδός εμφανίστηκε ξαφνικά μαζί με την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό οφείλεται στον πάγκο του συλλόγου και τον Andy Robertson.

Το νικητήριο τέρμα του Darwin Nunez στην τελευταία στιγμή στο City Ground, έστειλε τους ταξιδιώτες οπαδούς σε ντελίριο και τους οπαδούς της Forest σε κρίση οργής, αφού βρέθηκαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα μακριά από έναν πολύτιμο βαθμό.

Οι επιπτώσεις του παιχνιδιού ήταν εξαιρετικές. Η απόφαση του Paul Tierney να κατακυρώσει μια ρίψη μπάλας στη Liverpool μετά από τραυματισμό του Ibrahima Konate στο κεφάλι, χαρακτηρίστηκε ως «μνημειώδες λάθος» από τον πρώην διαιτητή Mike Dean.

Δεν θυμόμαστε να υπήρξαν τόσες πολλές αντιδράσεις και συζητήσεις για ένα γκολ κατά το παρελθόν. Παρ’ όλα αυτά, υπήρξε αρκετός θυμός προς την πλευρά της Liverpool μέσα στο γήπεδο και τώρα ήρθε στην επιφάνεια ένα βίντεο που δείχνει τον πάγκο της ομάδας να αποκαλείται επιθετικά «κλέφτες», μεταξύ άλλων, με επιλεγμένες λέξεις.

Ένας νεαρός οπαδός της Liverpool βρισκόταν σε αυτή την περιοχή του γηπέδου και ο Robertson φαίνεται να τον σηκώνει πάνω από τις διαφημιστικές πινακίδες για να τον βοηθήσει να απομακρυνθεί, καθώς οι οπαδοί γίνονταν πιο επιθετικοί.

Αργότερα εθεάθη τόσο με τον Jurgen Klopp όσο και με τον Harvey Elliott καθώς η ομάδα πανηγύριζε με τους φιλοξενούμενους οπαδούς, μια ξεχωριστή ανάμνηση για τον ίδιο, χωρίς αμφιβολία, όχι ότι θα έπρεπε να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Ο Klopp αφιέρωσε επίσης χρόνο για τον νεαρό και τη μητέρα του στο τούνελ μετά τον αγώνα, σηκώνοντας το αγόρι στην αγκαλιά του για μερικές φωτογραφίες και ανταλλάσσοντας μερικές ζεστές κουβέντες.

Οι σκηνές είναι επιεικώς απαράδεκτες. Ξέρουμε πόσο σημαντικά μπορεί να είναι τα αποτελέσματα, αλλά το να ενεργείς με αυτόν τον τρόπο, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά γύρω σου, είναι ασυγχώρητο. Επιπλέον, τα ειρωνικά συνθήματα από οπαδούς των γηπεδούχων για την φτώχεια του Liverpool που αντηχούσαν στο γήπεδο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, απλώς ενίσχυσαν την έλλειψη κλάσης που παρουσιάστηκε το Σάββατο.

Θα ήταν σοφό και αξιοπρεπές από μέρους των οπαδών της Forest, να επικεντρώνονταν στην υποστήριξη της ομάδας τους.

Σωτήρες οι παίκτες της Liverpool για νεαρό Red fan που πανικοβλήθηκε
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com