Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γιατί η Nottingham Forest έχει παράπονα για το γκολ του Nunez

Γιατί η Nottingham Forest έχει παράπονα για το γκολ του Nunez

Οι άνθρωποι της Nottingham Forest έχουν έντονα παράπονα από τα όσα διαδραματίστηκαν στο τελευταίο τρίλεπτο πριν το γκολ του Darwin Nunez στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Με τη λήξη του αγώνα ακολούθησε ένταση στο City Ground, με τον εκ των βοηθών του Nuno Espirito Santo, Steven Reid, να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα, και τον Βαγγέλη Μαρινάκη να παραπονιέται στον Paul Tierney ζητώντας σεβασμό προς τους παίκτες της ομάδας του. Ο ίδιος ο Πορτογάλος προπονητής ήταν επίσης φανερά δυσαρεστημένος, παρότι επέλεξε να μην το εκφράσει λεκτικά.

Υπενθυμίζουμε ότι τα παράπονα της Forest έγκεινται στο γεγονός ότι μετά την προσωρινή διακοπή του ματς λόγω τραυματισμού του Konate στο 90+6′, ο Tierney υπέδειξε κατοχή υπέρ της Liverpool, παρότι η μπάλα βρισκόταν στα πόδια ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων (Hudson-Odoi) τη στιγμή της διακοπής.

Ακόμα πιο συγκεκριμένα, αν οι «Garibaldis» μπορούν αν θέλουν να επικαλεστούν το άρθρο 8.2 του IFAB (Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο), το οποίο αναφέρει τα εξής:

«Η μπάλα δίνεται στον τερματοφύλακα της αμυνόμενης ομάδας μέσα στη μεγάλη περιοχή αν, την ώρα που το παιχνίδι διακόπηκε:

  • H μπάλα ήταν εντός της μεγάλης περιοχής
  • Η τελευταία επαφή παίκτη με τη μπάλα έγινε εντός της μεγάλης περιοχής

«Σε κάθε άλλη περίπτωση, ο διαιτητής δίνει τη μπάλα σε παίκτη της ομάδας που την άγγιξε τελευταία (σ.σ. Nottingham στην προκειμένη περίπτωση) στη θέση όπου η μπάλα άγγιξε για τελευταία φορά έναν παίκτη, παράγοντα ή αξιωματούχο της αναμέτρησης.»

«Όλοι οι άλλοι παίκτες (και των δύο ομάδων) πρέπει να παραμείνουν σε απόσταση τουλάχιστον 4μ. από τη μπάλα μέχρι να ξαναρχίσει το παιχνίδι.»

Το γκολ του Darwin πάντως ήρθε 2,5 λεπτά μετά την επίμαχη φάση, αφότου είχαν μεσολαβήσει αλλεπάλληλες αλλαγές κατοχής. Επιπλέον, αν το ζήτημα φτάσει μέχρι την Premier League, η Liverpool θα μπορεί να παρουσιάσει ως υπέρ της επιχείρημα το γεγονός ότι ο τραυματισμός του Ibou Konate προήλθε από φάουλ που δεν σφυρίχτηκε, συνεπώς η κατοχή θα έπρεπε και πάλι να δοθεί στην ομάδα μας.

Παράπονα έχει από τον Paul Tierney η Nottingham Forest.
Παράπονα έχει από τον Paul Tierney η Nottingham Forest.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com