Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Αίγυπτος θα είναι «επιφυλακτική» με τον Μο Salah

Η Αίγυπτος θα είναι «επιφυλακτική» με τον Μο Salah

Ο Mo Salah κλήθηκε να εκπροσωπήσει την Αίγυπτο αυτόν τον μήνα παρά το αίτημα της Liverpool να εξαιρεθεί, με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να ισχυρίζονται ότι θα είναι «προσεκτικοί».

Ο 31χρονος δεν έχει ξεκινήσει σε βασική 11αδα αγώνα για τη Λίβερπουλ μετά την 1η Ιανουαρίου, λόγω των υποχρεώσεών του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και του επακόλουθου τραυματισμού του οπίσθιου μηριαίου.

Και παρά την ατυχία του Αιγύπτιου στο παιχνίδι με την Brentford και μια επιστολή από τη Liverpool που του ζητούσε να απαλλαγεί από τα διεθνή καθήκοντα τον Μάρτιο, έχει κληθεί στην ομάδα της Αιγύπτου για το επερχόμενο φιλικό της.

Η Αιγυπτιακή Ομοσπονδία δημοσίευσε μια δήλωση στην οποία επέμεινε ότι είναι «δικαίωμά της να συμπεριλάβουν οποιονδήποτε επαγγελματία παίκτη» στην αποστολή, με «το θέμα του αν θα τον συμπεριλάβουν ή όχι είναι στα χέρια του τεχνικού επιτελείου της εθνικής ομάδας».

Η Αίγυπτος θα αναμετρηθεί με τη Νέα Ζηλανδία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στο πλαίσιο ενός φιλικού τουρνουά και η θέση της σχετικά με την ένταξη του Salah έχει επαναληφθεί από το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Ehab El-Komy.

Ο Εl-Kimy είπε μέσω του KingFut: «Το προπονητικό επιτελείο, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και οι Αιγύπτιοι οπαδοί ενδιαφέρονται όλοι για την ασφάλεια του Salah. Αν δεν είναι 100 τοις εκατό έτοιμος, το προπονητικό επιτελείο της εθνικής ομάδας θα είναι ακόμη πιο προσεκτικό για την παρουσία του στο επικείμενο στρατόπεδο.»

«Έχουμε δύο εβδομάδες μπροστά μας και η ανάρρωσή του μπορεί να είναι πλήρης. Εάν ο Μο Salah είναι έτοιμος, θα είμαστε πρόθυμοι για την παρουσία του. Διαφορετικά, θα γίνει διαφορετική ομιλία την κατάλληλη στιγμή. Ακόμη και μέχρι την ημερομηνία της διεθνούς ατζέντας, αν ο Salah παίξει σε οποιοδήποτε ματς με τη Liverpool, θα είναι έτοιμος και θα τον καλέσουμε για να πάει στην εθνική ομάδα της Αιγύπτου.»

«Θέλουμε τα πράγματα να είναι ήρεμα, ειδικά αφού ο Hassan θέλει όλοι οι παίκτες να είναι παρόντες στο δυνατό ξεκίνημα της Αιγύπτου υπό την ηγεσία του.»

Είναι μια ενδιαφέρουσα στάση, καθώς ενώ θέλουν να ξεκινήσουν υπό τον νέο προπονητή Hossam Hassan με θετική νότα, πρέπει επίσης να ληφθούν υπόψη οι πιθανές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στον Salah.

Ο Jurgen Klopp δεν ακουγόταν υπερβολικά αισιόδοξος όταν υποστήριξε ότι «είναι πιθανό» το Νο. 11 να επιστρέψει την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά η Αίγυπτος επιμένει ότι εάν παίξει από τώρα μέχρι τη διεθνή διακοπή, θα είναι μέρος της ομάδας. Συνολικά, ο Salah έχει χάσει 10 παιχνίδια με τη Liverpool από τότε που υπέστη τον τραυματισμό του, με τέσσερα να μένουν ακόμη πριν από την πρώτη διακοπή του 2024.

Η Αίγυπτος θα είναι «επιφυλακτική» με τον Μο Salah
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com