Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τους πανηγυρισμούς του και τον τελικό

Ο Klopp για τους πανηγυρισμούς του και τον τελικό

Ο Jürgen Klopp τοποθετήθηκε για τους πανηγυρισμούς που έχει καθιερώσει μετά από νίκες της ομάδας στο Anfield, ενώ αναφέρθηκε και στον αυριανό τελικό του Carabao Cup εναντίον της Chelsea.

Ο Γερμανός δέχθηκε κριτική μεσοβδόμαδα για την ένταση των πανηγυρισμών του και για το γεγονός ότι επέλεξε να πανηγυρίσει με τις συνηθισμένες γροθιές του προς όλες τις κερκίδες του Anfield και όχι μόνο προς το Kop, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Luton.

Μιλώντας αρχικά για τους πανηγυρισμούς, είπε:

“ Μερικές φορές μου συμβαίνουν πράγματα, δεν είναι ότι το σχεδιάζω ή οτιδήποτε άλλο. Ήταν ένα πραγματικά ιδιαίτερο παιχνίδι. Η κατάσταση που είχαμε ήταν ξεκάθαρο ποιος μπορούσε να παίξει, μετά πώς πήγε το πρώτο ημίχρονο και μετά η κατεύθυνση που πήγε το δεύτερο ημίχρονο, αυτό μου το έκανε λίγο πολύ.”

“ Μου άρεσε τόσο πολύ αυτό το παιχνίδι. Ήταν μια υπέροχη εμφάνιση, σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα, και γι’ αυτό συνέβη. Μπορείτε να κάνετε τους πανηγυρισμούς μου ό,τι θέλετε. Άκουσα τις συζητήσεις – ότι ο Mikel πανηγύρισε υπερβολικά τη νίκη εναντίον μας Αυτό σίγουρα δεν προήλθε από εμένα. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. ”

“;Δεν επινόησα τις γροθιές και δεν έχω τα πνευματικά δικαιώματα σε αυτές και δεν το θέλω. Κάνεις ό,τι κάνεις για τον εαυτό σου και τους ανθρώπους σου και ό,τι πιστεύει ο έξω κόσμος γι’ αυτό. Δεν μπορούσε να με νοιάζει για να είμαι ειλικρινής! Και μπορείτε να το γράψετε  ακριβώς έτσι. ”

“ Αυτό είναι για εμάς και για κανέναν άλλον. Σε όποιον αρέσει, του αρέσει και σε όποιον δεν αρέσει, δεν του αρέσει. ”

Όσο για τον τελικό του Wembley πρόσθεσε:

“ Όλα έχουν να κάνουν με το πώς έβλεπες τα αποδυτήρια μετά, τα αγόρια να χορεύουν τριγύρω και τέτοια πράγματα, και προφανώς στο γήπεδο. Ήταν υπέροχο και θα έλεγα ότι είναι η πιο σημαντική γιορτή από όλους ούτως ή άλλως, άμεση. ”

“ Η διαφορά την προηγούμενη φορά ήταν ότι είχαμε λίγους περισσότερους παίκτες διαθέσιμους από αυτούς που έχουμε τώρα. Το League Cup είναι μια φανταστική διοργάνωση, το μόνο πρόβλημα με αυτό είναι ότι δεν μπορείς πραγματικά να πανηγυρίσεις αν το κερδίσεις. Στο γήπεδο είναι όπως πάντα, στα αποδυτήρια το ίδιο, αλλά μετά πας σπίτι χωρίς κανένα ποτό. Τότε αρχίζει η ανάρρωση. ”

“ Θέλω να κερδίσω την Κυριακή, αλλά όχι για εμένα ή για την τροπαιοθήκη μου. Είναι για τα αγόρια, για τον σύλλογο, για τον κόσμο. Αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό και όλα θα συνεχιστούν. Αυτό που κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να γράφουμε ένα υπέροχο βιβλίο θα έλεγα.”

“ Οι τελικοί του League Cup και του FA Cup εναντίον της Chelsea πριν από δύο χρόνια ήταν δύο από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά παιχνίδια που έχω δει ποτέ για να είμαι ειλικρινής. Τρελά παιχνίδια, με σούπερ ειδικά πέναλτι και έτσι πρέπει να είναι οι τελικοί και είδαμε σε αυτά τα παιχνίδια τι σήμαινε και για τις δύο ομάδες και τι θα σημαίνει την Κυριακή και για τις δύο ομάδες. ”

“ Για αυτό είμαστε όλοι φτιαγμένοι. Όταν έρχεσαι σε έναν σύλλογο όπως η Liverpool, θέλεις να πας για τέτοιου είδους τρόπαια. Και ναι, είναι πιθανό να μην αναφέρεται όταν υπογράφεις το συμβόλαιο ότι παρεμπιπτόντως υπάρχει το League Cup. επίσης, αλλά όσο περισσότερο είσαι εδώ τόσο περισσότερο συνειδητοποιείτε πόσο μεγάλο είναι. ”

“ Και είχαμε αυτή την παρεξήγηση μαζί μου στην αρχή (το 2015) ότι όλοι νόμιζαν ότι δεν με ενδιέφερε, αλλά το πρόβλημα ήταν ότι έπρεπε να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε όλες αυτές τις διοργανώσεις και δεν μπορείς να παίζεις συνέχεια με την ίδια ομάδα και γι’ αυτό μερικές φορές δεν ήμασταν αρκετά καλοί για να φτάσουμε στον επόμενο γύρο. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Πριν από δύο χρόνια μάλλον ήταν η διοργάνωση του Taki Minamino με τα γκολ που έβαλε, μας έφερε στον τελικό. Τώρα είναι πιθανώς του Cody Gakpo με τα γκολ που σημείωσε στη διοργάνωση. ”

“ Και ναι, πολλά παιδιά έπαιξαν πολλά λεπτά, κάτι που είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για αυτά και μας βοήθησαν στη συνέχεια και στην Premier League, γιατί δεν είμαι 100% σίγουρος πού ήταν το πρώτο τους παιχνίδι, αλλά όλα τα λεπτά μπορείτε να τους βοηθήσετε και μπορείτε να το δείτε στις εμφανίσεις που έδειξαν τότε στην Premier League. ”

“ Jarell [Quansah], απίστευτη εξέλιξη αυτή τη σεζόν. Conor [Bradley], απίστευτη εξέλιξη αυτή τη σεζόν. Bobby Clark, απίστευτη εξέλιξη. James McConnell, απίστευτη εξέλιξη. Τόσα πολλά ωραία πράγματα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της σεζόν. ”

“ Και ακόμη και ο Owen Beck. Έτσι, επέστρεψε από τη Dundee λόγω της κατάστασής μας με το αριστερό μπακ, και μετά αποφασίσαμε ότι μπορεί να επιστρέψει στο Dundee, αφού όλα τα αγόρια ήταν και πάλι σε φόρμα. Όταν ήταν στο γραφείο μου, είναι πολύ ωραίο που τα αγόρια το εκτιμούν πραγματικά, περνώντας αυτόν τον χρόνο, ακόμα κι όταν ήταν ίσως ενοχλητικό με τη Dundee. Ήταν στο γραφείο μου και μου είπε: «Μου δώσατε το ντεμπούτο μου στην Premier League.» «Το έκανα; Ω ναι, την περασμένη εβδομάδα!» Είναι τόσο ωραίο, απλά συνειδητοποιείς πόσο πολλά σημαίνει για τα αγόρια. ”

“ Είναι ένα μεγάλο βήμα, όποια διοργάνωση και αν είναι, αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για τους νεαρούς παίκτες. Μας έφεραν πριν από δύο χρόνια στον τελικό και μας βοήθησαν να κερδίσουμε το τρόπαιο, και το ίδιο έκαναν και τώρα. ”

Ο Klopp με το Carabao Cup το 2022.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com