Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gakpo: «Να πάρουμε το τρόπαιο για τον προπονητή μας»

Gakpo: «Να πάρουμε το τρόπαιο για τον προπονητή μας»

Ο εκ των διακριθέντων της Liverpool στο φετινό Carabao Cup, Cody Gakpo μίλησε για τον σημερινό τελικό κόντρα στη Chelsea, τονίζοντας πως στόχος των παικτών είναι να κερδίσουν το τρόπαιο για τον Jürgen Klopp.

Ο Klopp αποχωρεί από το Anfield στο τέλος της σεζόν και θέλει σήμερα να κατακτήσει το πρώτο από τα τέσσερα φετινά που μπορεί.

Ο Gakpo μιλώντας για τον τελικό είχε να πει:

“ Είναι μεγάλο πράγμα για [τους οπαδούς] και για εμάς επίσης, για τον σύλλογο. ”

“ Ο προπονητής είναι εδώ, έχει πετύχει σπουδαία πράγματα και εμείς ως ομάδα θέλουμε να του δώσουμε τον καλύτερο αποχαιρετισμό που μπορούμε να δώσουμε, και αυτό σημαίνει να κερδίζουμε τρόπαια. ”

“ Αυτό είναι το πρώτο που μπορούμε να δώσουμε στον εαυτό μας και να του δώσουμε επίσης, έτσι ώστε να μας δώσει λίγη επιπλέον ώθηση, λίγο επιπλέον κίνητρο, όχι ότι το χρειαζόμαστε. Είναι κάτι που θα θέλαμε πολύ να πετύχουμε για εκείνον. ”

“ Νομίζω ότι είμαστε σε καλή στιγμή ως ομάδα και στη σεζόν. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι που παίζουν αυτό το παιχνίδι. Παίζεις μια σεζόν για να κερδίζεις τρόπαια και αυτή είναι μια ευκαιρία για εμάς να κερδίσουμε ένα. ”

“ Παίζεις πολλά μεγάλα παιχνίδια σε αυτόν τον σύλλογο. Για αυτό ζούμε, ξέρετε. Θέλουμε να παίξουμε αυτά τα μεγάλα παιχνίδια και τελικά να τα κερδίσουμε ” Σημείωσε ο Gakpo.

Ο Cody Gakpo πανηγυρίζει κόντρα στη Fulham στο Carabao Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com