Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pochettino: «Αν δεν είναι αυτοί το φαβορί, τότε δεν είμαστε εμείς το φαβορί»

Pochettino: «Αν δεν είναι αυτοί το φαβορί, τότε δεν είμαστε εμείς το φαβορί»

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο Jurgen Klopp απέρριψε την άποψη ότι η ομάδα του ήταν «μεγάλα φαβορί» για τον τελικό της Κυριακής, αλλά ο Mauricio Pochettino θεωρεί ότι είναι παιχνίδια μυαλού από τον προπονητή της Liverpool.

Μετά τη νίκη επί της Luton στα μέσα της εβδομάδας, ο Κlopp φέρεται να είπε από το BBC: «Θα είμαστε μεγάλα φαβορί [για τον τελικό]; Σίγουρα όχι.» Μετρώντας τις απουσίες του, που ήταν 11 παίκτες την Τετάρτη, ο Κlopp παραδέχτηκε ότι δεν ήξερε ποιος θα ήταν διαθέσιμος για το Wembley, ενώ εξήρε επίσης τη βελτίωση της Chelsea.

Παρόλα αυτά, ο Pochetino ρωτήθηκε για τα σχόλια του Κlopp στη συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή και θεώρησε ότι ήταν μια «έξυπνη» κίνηση από τον προπονητή της Liverpool

«Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές, μαζί με τον Pep Guardiola στον κόσμο και είναι αρκετά έξυπνος. Και ξέρει ότι, όταν φτάνεις και παίζεις έναν τελικό, υπάρχουν πάντα περιστάσεις που μπορούν να συμβούν», είπε ο Pochetino «Φυσικά, αν δεν είναι αυτοί το φαβορί, τότε δεν είμαστε εμείς το φαβορί.»

«Αν το είπε αυτό, αυτό σημαίνει ότι η Liverpool είναι φαβορί γιατί μετά από οκτώ χρόνια τα τελευταία χρόνια, έχει την εμπειρία να αγωνίζεται σαν ομάδα και να συμμετέχει σε διαφορετικούς τελικούς.»

«Για μένα, οι παίκτες μας δεν είναι μόνο νέοι σε αυτή τη διοργάνωση, στην Premier League ή στο Carabao Cup, αλλά για κάποιους από αυτούς είναι ίσως ο πρώτος τους τελικός. Γι’ αυτό τους κάνει φαβορί. Αλλά είναι αρκετά έξυπνος για να πει 50-50».

Όταν πιέστηκε να απαντήσει αν η Liverpool είναι το φαβορί, ο προπονητής της Chelsea απάντησε: «Σίγουρα. Ξέρει ότι είναι έτσι».

Στα χαρτιά, οι Κόκκινοι είναι τα φαβορί, αλλά θα μπορούσαν να στερηθούν για άλλη μια φορά σε μεγάλους παίκτες εάν οι Mohammed Salah, Darwin Nunez και Dominik Szobozlai αποτύχουν να δείξουν βελτίωση στην φυσική τους κατάσταση. Η τριάδα έχει λιγότερο από δύο ημέρες για να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει ρόλο για την ομάδα, αν και η Liverpool είναι απίθανο να ρισκάρει αφού δύο υπέστησαν επανάληψη του προηγούμενου τραυματισμού τους.

Pochettino: «Αν δεν είναι αυτοί το φαβορί, τότε δεν είμαστε εμείς το φαβορί»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com