Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Tim Steidten υποψήφιος για τον ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή των Reds

Ο Tim Steidten υποψήφιος για τον ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή των Reds

Με την αποχώρηση του Jorg Schmadtke οι Κόκκινοι έχουν μπει στη διαδικασία της αντικατάστασης του και σύμφωνα με τον Sean Walsh των 90Min, η προσοχή τους φαίνεται να εστιάζεται στον Τεχνικό Διευθυντή της West Ham τον Tim Steidten.

Πρόκειται για μια αποκάλυψη που δείχνει να έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στην ‘αδελφότητα’ του ποδοσφαίρου.

«Αποτελεί τιμή για μένα» δήλωσε στο Sky Sports Germany ο Steidten , όταν ρωτήθηκε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Κόκκινων για αυτόν αν και επίσημα δεν έχει λάβει κάποια πρόταση στα χέρια του.

Η στρατηγική πάντως της Liverpool δείχνει να είναι εξαιρετικά υπολογισμένη αφού με την επικείμενη αποχώρηση του Jurgen Klopp, η Διοίκηση της ομάδας φέρεται αποφασισμένη να επιτρέψει στον νέο Τεχνικό Διευθυντή να έχει σημαντικό ρόλο στην επιλογή του διαδόχου του Γερμανού τεχνικού.

Ο Xabi Alonso, ένα πρόσωπο στενά συνδεδεμένο με την πλούσια ιστορία της Liverpool, είναι μάλλον το πρώτο όνομα στη λίστα των Κόκκινων για τη θέση του manager και η φιλία του Steidten με τον Ισπανό από τις ημέρες τους στη Leverkusen δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητη.

Ας μην ξεχνάμε δε πως ο Steidten έπαιξε ενεργά ρόλο στον διορισμό του Alonso στη Leverkusen. Παρά το δέλεαρ της μετακίνησης του στο Anfield, ο Steidten δήλωσε πως προς το παρόν η προσοχή του είναι στραμμένη πλήρως προς τις ευθύνες της θέσης του στη West Ham.

«Γενικά νιώθω πολύ άνετα στη West Ham» δήλωσε. «Συνειδητοποίησα γρήγορα πόση ένταση υπάρχει στην Premier League. Οπότε με γνώμονα αυτό αποκτήσαμε γρήγορα τους σωστούς παίκτες στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους. Η ομάδα είναι δυνατή και μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.»

«Ανυπομονώ να δω τη συνέχεια της πορείας μας στις επόμενες εβδομάδες και μήνες ως το τέλος της σαιζόν και φυσικά ήδη σχεδιάζουμε τις επόμενες κινήσεις μας. Θα δούμε όμως τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.» ολοκλήρωσε.

Ο Tim Steidten υποψήφιος για τον ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή των Reds
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com