Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παίκτης του Ιανουαρίου για τη Liverpool o Conor Bradley!

Παίκτης του Ιανουαρίου για τη Liverpool o Conor Bradley!

O Conor Bradley ήταν ο καλύτερος παίκτης της Liverpool για τον Ιανουάριο του 2024, όπως αναδείχτηκε βάσει της ψηφοφορίας των οπαδών της ομάδας.

Ο νεαρός δεξιός αμυντικός ξεκίνησε θαυμάσια το νέο έτος σε προσωπικό επίπεδο, καθώς «εκμεταλλευόμενος» την απουσία του Trent Alexander-Arnold μετά το παιχνίδι με την Αrsenal για το FA Cup, πήρε συνεχόμενο χρόνο συμμετοχής από τον Klopp και τον εξαργύρωσε με εξαιρετικές all-around εμφανίσεις, καθώς και με ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Ο Conor δήλωσε στο site των Reds μετά τη βράβευσή του:

«Είναι ένα προνόμιο. Ήταν ένας καλός μήνας για μένα, είχα μερικά καλά παιχνίδια, και είμαι χαρούμενος για αυτό το βραβείο.»

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο η προτίμηση που του έδειξαν οι οπαδοί που τον ψήφισαν:

«Σημαίνει κάτι παραπάνω. Το να ακούσω τους οπαδούς να τραγουδούν το όνομά μου στο παιχνίδι με την Chelsea ήταν μάλλον η πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής μου, για να είμαι ειλικρινής, καθώς υποστηρίζω αυτή την ομάδα σε όλη μου τη ζωή!

«Αλλά ναι, αυτό το βραβείο ήρθε από τους οπαδούς. Δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά για την υποστήριξή τους.»

Η εμφάνιση και το γκολ του Conor Bradley στο παιχνίδι με την Chelsea ήταν το αποκορύφωμα ενός καταπληκτικού Ιανουαρίου για τον ίδιο.
Η εμφάνιση και το γκολ του Conor Bradley στο παιχνίδι με την Chelsea ήταν το αποκορύφωμα ενός καταπληκτικού Ιανουαρίου για τον ίδιο.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com